Ivan Radulović i Jovana Strinić
Ivan Radulović i Jovana Strinić

MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Što više pršute, sira i dobitnih tiketa

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.03.19. | 09:30

Komentator TV Arena sport Ivan Radulović otkrio je 2013. u čuvenom video-klipu čime voli da se zasiti posle utakmice, a ako niste znali, među omiljenim hobijima mu je i sastavljanje tiketa

Nezgodan je posao sportskih komentatora. Svaka reč im se meri po nekoliko puta, pogotovo ako, kao zaposleni na TV Areni Sport, često komentarišu mečeve domaćeg prvenstva. Jedno im je uvek zagarantovano: neko će biti ljut.

A još kad u realizaciji prenosa zaborave da na vreme puste reklame...

Izabrane vesti

Tako je Ivan Radulović posle večitog derbija 2013. godine, koji je rešio Miloš Jojić u poslednjem minutu, „uhvaćen“ kako s osmehom na licu izgovara: „Sad pršuta, sir, viski, pivo, sve...“, što su mnogi protumačili kao radost zbog pobede Partizana.

Naša Jovana Strinić potrudila se da skoro pet godina kasnije ispuni Radulovićeve želje pošto ga je u emisiji Mozzart TV-a „Tiket za vikend“ ugostila uz pršutu i sir (viski i pivo sačekaće neku drugu priliku), i dobila objašnjenje situacije koja je postala hit na Jutjubu.

Osim toga, Radulović je, naravno, sastavio tiket za vikend, za koji veruje da će biti dobitan. Pogledajte koje je tipove odabrao, i zbog čega veruje u nastavak sunovrata Real Madrida...

 


tagovi

Ivan RadulovićTiket za vikendMozzart TVJovana Strinićbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara