Dragutin Stojmenović i Jovana Strinić
Dragutin Stojmenović i Jovana Strinić

MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Vežbom do zdravog tela i duha, senzacijom do kvote 600!

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.04.19. | 10:12

Ovonedeljni gost Jovane Strinić je Dragutin Stojmenović, novinar portala Telegraf, koji, kako kaže, voli iznenađenja, i probaće da ih uhvati ovog vikenda

Ne zvuči baš najbolje podatak da samo 1% građana Srbije praktikuje trčanje kao vid rekreacije, dok je u zapadnoevropskim državama taj broj mnogo veći, i ide do proseka od 10%. Na ovu činjenicu upozorava ovonedeljni gost Jovane Strinić u „Tiketu za vikend“ Dragutin Stojmenović, novinar portala Telegraf, uz poziv svima da se trgnu i uvedu u dnevnu rutinu bavljenje sportom zarad svog zdravlja.

Kao primer koliko vežba može doneti blagodeti Stojmenović navodi ekstreman primer Kristijana Ronalda, koji i tokom odmora trenira, a rezultat je fascinantan: iako je u 34. godini života, fudbaler Juventusa na terenu izgleda kao da je u ranim dvadesetim. Dakle, sve vam je jasno.

Izabrane vesti

Osim što mu je bavljenje fitnesom hobi, Stojmenović je pre svega košarkaški novinar, ali se odlučio da na svoj tiket stavi fudbalske utakmice. Iako ne prati pomno dešavanja u fudbalu, Stojmenović veruje da su tu veće šanse za dobitak, pogotovo kad uspeš da „namirišeš“ iznenađenje. Upravo to je pokušao on da uradi, pošto je na meču Sautempton - Liverpul izabrao tip s kvotom 22!

Pogledajte u emisiji šta je Stojmenović tipovao na utakmici koja će biti odigrana na jugu Engleske, kao i na ostalim izabranim duelima...

 


tagovi

Tiket za vikendJovana StrinićMozzart TVbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara