Goran Murić, Marko Roksić i Jovana Strinić
Goran Murić, Marko Roksić i Jovana Strinić

MOZZART TV: Ugostili smo balkanskog prvaka u PES-u, a njegovo umeće nas je šokiralo

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.01.19. | 12:30

Marko Roksić Roksa jedan je od najboljih na ovim prostorima u omiljenoj fudbalskoj simulaciji, i u martu će predstavljati Srbiju u Kini na nezvaničnom Svetskom prvenstvu

Sigurni smo da se među novogodišnjim željama kod mnogih od vas, pogotovo muškaraca, osim standardnih koje uključuju zdravlje, ljubav i sreću, pa i one „da umem da pevam“, našla i želja da naučite bolje da igrate PES.

Umeće u video-igri Pro Evolution Soccer, omiljenoj fudbalskoj simulaciji, koja se najčešće igra na Sony Playstation-u, pravi je prestiž u društvu, a najbolji u njoj uživaju specijalan status.

Izabrane vesti

A prvi gost Mozzart TV-a u 2019. godini Marko Roksić Roksa verovatno nije imao pomenutu želju jer bolje od onoga što on ume teško da može. Da je tako, dokazao je i na brojnim turnirima prethodnih godina gde je vrlo često osvajao prva mesta, a nedavno je u Zagrebu postao i balkanski prvak u PES-u, pošto je u finalu turnira savladao velikog rivala i dobrog prijatelja Stefana Slavkovića Kepu, s kojim čini tandem najboljih igrača PES-a, i to ne samo na ovim prostorima.

Ljubiteljima video-igara Roksa je veoma dobro poznat, a ono što verovatno ne znaju o njemu jeste da je aktivan fudbaler, tačnije golman. On trenutno brani za beogradskog niželigaša Prvu iskru iz Bariča, kao i za Klub malog fudbala Palež iz istoimenog mesta u blizini Obrenovca.

Naša Jovana Strinić ugostila je Roksu, u nameri da otkrije, između ostalog, kako pored toliko obaveza uspeva da bude tako dobar u PES-u, kakve su mu ambicije u Kini, gde će u martu učestvovati na nezvaničnom Svetskom prvenstvu, ali i kako bi ga nagovorila da otkrije neku tajnu dobrog igranja PES-a.

I mi u Mozzartu volimo da igramo PES, pa je tako nedavno organizovan novogodišnji turnir s preko 20 učesnika, a pobednik je bio programer Goran Murić, pa je i logično bilo da Roksi suprotstavimo upravo njega. Dok njih dvojica nisu ušli u studio svi smo mislili da Murić odlično igra PES, a posle toga... Pa možemo da kažemo da je dobar jer ipak je Roksa najbolji.

U svakom slučaju, verujemo da će ljubitelji PES-a uživati u ovom video-prilogu, a imaće priliku da saznaju i koji tim je najbolje birati u PES-u 2019, za koju taktiku se opredeliti, s kojim igračima je najbolje driblati, šutirati...

Uživajte...

 


tagovi

PES 2019Mozzart TVJovana StrinićSony PlaystationMarko RoksićGoran Murić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara