Mrkaić potpisao za Vošu, Matić još čeka crno-bele

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.01.20. | 11:57

Bivši špic Javora dve i po godine na Karađorđu

Dovela je Vojvodina napadača za narednu polusezonu. Posle nekoliko dana treniranja sa Lalama, doskorašnji špic Javora Momčilo Mrkaić potpisao je ugovor sa novosadskim klubom.

Iskusni napadač Mrkaić (29) obavezao se na vernost Vojvodini na dve i po godine.
Doneli smo odluku da pojačamo konkurenciju na pojedinim pozicijama, jer želimo da ekipa na proleće bude još efikasnija. Shodno tom opredeljenju, stigli su Miljan Vukadinović i Momčilo Mrkaić, a razgovaramo sa još nekoliko fudbalera“, rekao je Vojislav Gajić, predsednik Vojvodine, za Dnevnik.

Izabrane vesti

I dok je Mrkaić došao u napad Lala, jedan napadač i dalje čeka zeleno svetlo za odlazak. Bojan Matić je na listi želja Partizana, pregovori su odmakli, ali nikako i da se zaključe.

To bi moglo da se desi u narednih dan-dva, kada se čelnici Partizana vrate iz Milana, gde su išli na pregovore oko Umara Sadika i Filipa Stevanovića.
Matić je igrač Vojvodine, golgeter je ekipe, koji uz to veoma dobro radi. Zbog činjenice da ima 28 godina i da se izuzetno korektno ponaša, ukoliko bude stigla ponuda koja će ispuniti klupske i njegove lične želje, izaći ćemo mu u susret i omogućiti da promeni klub“, poručio je Gajić.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara