Nemanja Milunović i Mitar Mrkela (MN Press)
Nemanja Milunović i Mitar Mrkela (MN Press)

Mrkela: Očekujte pojačanja u narednima danima, odbili smo ponudu za Erakovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.07.22. | 14:40

Sportski crveno-belih istakao značaj Milunovićevog povratka

Angažmanom Nemanje Milunovića Crvena zvezda je zaoštrila konkurenciju u defanzivnoj liniji, a uz značaj poslednjeg potpisa sportski direktor Mitar Mrkela osvrnuo se i na naredne korake crveno-belih na letnjoj pijaci.

Prvo je podvukao značaj Milunovićevog dolaska.

Izabrane vesti

„Nemanju sam već predstavljao i ne treba o njemu mnogo govoriti. Milunović je značajno pojačanje za Zvezdu. Nije mu potrebno vreme za adaptaciju, upoznat je sa radom i zahtevima stručnog štaba“, rekao je sportski direktor Zvezde.

Mrkela je potom istakao da s prekaljenim štoperom nije stavljena tačka na aktuelni prelazni rok.

„Mogu da se očekuju pojačanja u narednim danima. Zadovoljni smo onim što imamo, ali moguće je da će se desiti transfer u bliskoj budućnosti“.

Čelnik crveno-belih odbio je da priča o poziciji na kojoj je moguće eventualno pojačanje, ali se osvrnuo na konkurenciju na desnom beku.

„Imamo desnog beka Marka Gobeljića, a tu ulogu mogu da preuzmu i drugi igrači poput Nikole Stankovića. Videćemo šta će biti, ali imamo rešenje na toj poziciji. Dolaskom Milunovića, i Eraković može da igra na poziciji beka“.

Potom je Mrkela detaljnije govorio o Erakoviću istakavši da i pored dolaska štopera on neće biti na prodaju do kraja evropskih kvalifikacija.

„Imali smo juče ozbiljnu ponudu za Erakovića koju smo odbili. Ne želim da govorim o visini jer Zvezda nikada nije govorila na tu temu“.



tagovi

Mitar MrkelaStrahinja ErakovićMarko Gobeljić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara