Mrkela podvukao crtu: Bahar je zadovoljan, napravili smo bržu ekipu

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.09.23. | 14:06

Sportski direktor Zvezde se osvrnuo na učinjeno tokom leta

Ozvaničenjem Šerifa Endijajea Crvena zvezda je i zvanično završila letnji prelazni rok. Bilo je prilično prometno u Ljutice Bogdana. Ulagale su se rekordne sume, ali se i dobro prodavalo.

Na kraju, sportski sektor je zadovoljan urađenim poslom, a izgleda i trener Barak Bahar. To je stav sportskog direktora Mitra Mrkele.

Izabrane vesti

“Najteže je u ovom preleznom roku bilo dovesti napadača, ali najvažnije je da je Ndijaje ovde sa nama. Radi se o modernom i brzom centarforu. On je naše poslednje pojačanje i sada zvanično zatvaramo letnji prelazni rok. Doveli smo desetoricu igrača, otišlo je 15 igrača. Verujem da smo napravili dobar posao, da smo uneli novu energiju i napravili bržu ekipu. Verujem i da će se to i videti po rezultatima ove godine”, rekao je Mitar Mrkela.

Kada se budu uklopile poslednje novajlije, šef stručnog štaba Barak Bahar će imati težak i sladak zadatak. Kako pronaći najbolji 11?

“Sve što smo radili, uradili smo u dogovoru sa trenerom. To je praksa u Zvezdi, kada se igrači identifikuju kao potencijalna pojačanja. Gospodin Barak nas je upoznao sa onim što želi. Tako smo i radili, na kraju je zadovoljan kako smo uradili ovaj prelazni rok”.



tagovi

Mitar MrkelaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara