Mrkela i Falćineli (© Star sport)
Mrkela i Falćineli (© Star sport)

Mrkelu nervira što Zvezda treći put gostuje: To je loše, najbolji smo na našem stadionu

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.09.20. | 14:58

„Moglo je da bude i gore“, kaže sportski direktor Crvene zvezde

Pomešana osećanja na stadionu „Rajko Mitić“. S jedne strane, čelnici Crvene zvezde zadovoljni su što ne moraju na megdan Seltiku ili Ludogorecu, raduje ih činjenica da su realativno dobro prošli na žrebu plej-ofa za plasman u Ligu Evrope, ali ih nervira što će treći put uzastopno biti gosti.

U Tirani su pobedili minimalcem, u Nikoziji ispali lošijim izvođenjem jedanaesteraca, a 1. oktobra će ponovo igrati van Beograda, samo da prethodno Ararat i Celje odluče da li će to biti u Jermeniji ili Sloveniji.

Izabrane vesti

Opet, saznanje da rivali nisu zvuna imena poput prvaka Škotske i Bugarske stavljaju našeg šampiona u povoljan položaj, iako doza opreza postoji. Posebno zbog sveže neprijatnog iskustva sa Kipra.

„Uvek sam govorio da, kad dobijete šampiona neke države, ne može da bude lako. Ko god da prođe u duelu Ararata i Celja je težak protivnik. Moglo je da bude i gore da smo izvukli Seltik ili Ludogorec, ali u svakom slučaju, naš cilj je da prođemo, da se kvalifikujemo u Ligu Evrope. Učinićemo sve da se to desi“, napomenuo je Mitar Mrkela.

Sportskog direktora crveno-belih nervira lokacija susreta, treće uzastopno gostovanje u UEFA takmičenjima.

To je loša stvar. Treći put smo gosti, nemamo mogućnost da igramo na našem stadionu gde smo najbolji. Ponavljam, cilj je da prođemo u Ligu Evrope. Gde god da se igra, pokušaćemo da ostvarimo to“, dodao je Mrkela.



tagovi

FK Crvena zvezdaMitar Mrkela

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara