Eriksen i Murinjo (©Reuters)
Eriksen i Murinjo (©Reuters)

Murinjo će čekati Eriksena do kraja prelaznog roka

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.21. | 13:38

Ali situaciju mora malo da "pogura" i Inter, ukoliko pristane na isplatu dela plate danskog igrača

Žoze Murinjo želi Kristijana Eriksena ponovo u Totenhemu i spreman je da čeka do samog finiša prelaznog roka kako bi Danca vratio u London na pozajmicu.

Namere Portugalca danas je prva otkrila Gazeta delo sport, koja je pisala da bi ovaj potez mogao da pokrene pravu lavinu na tržištu, jer ukoliko bi došao Eriksen, Dele Ali bi dobio dozvolu da se pridruži Maurisiju poketinu u Pari Sen Žermenu, a onda bi Leandro Paredes došao na pozajmicu u Inter.

Izabrane vesti

Priču je dodatno proširio Skaj sport, koji napominje da je visina primanja odličnog plejmejkera osnovni problem u dogovoru dve strane. Plata od 7.500.000 evra usporila bi pregovore oko pozajmice igrača, s obzirom da Totenhem nije spreman da obezbedi tolika primanja igraču. Isti izvor navodi da bi do prekretnice moglo da dođe poslednjih dana prelaznog rika, ali samo ukoliko Inter bude učestvovao u otplaćivanju dela plate igrača.

Eriksen je u Inter stigao prošle zime kao veliko pojačanje iz Totenhema, šest meseci pre isteka ugovora. Ipak, na Đuzepe Meaci je uskoro postalo jasno da će Danac teško uklopiti u sistem igre Antonija Kontea. Odlični fudbaler je i tokom jeseni bio u drugom planu, pa je jasno da bi promena sredine, a posebno povratak u Totenhem, bila idealna opcija za njega.

Žoze Murinjo čeka Danca raširenih ruku, svestan da bi igrač takvog kvaliteta mogao da bude ključan u borbi za najviši plasman u Premijer ligi. Ipak, sve je još uvek daleko od ostvarivanja saradnje, a nije bilo ni konkretnih ponuda, ali bi sve moglo da se ubrza u završnoj fazi prelaznog roka.

 


tagovi

Kristijan EriksenŽoze Murinjo

Obaveštavaj me

Inter
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara