Murinjo napokon našao špica!

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.10.20. | 10:04

Brazilac stiće u Totenhem

Nedeljama je trajala Totenhemova potera za rezervnim napadačem i izgleda da je sinoć završena.

Na Vajt Hart Lejn stiže brazilski napadač Karlos Vinisijus iz Benfike, javljaju ostrvski i portugalski mediji.

Izabrane vesti

Murinjo je od rukovodstva kluba tražio napodača koji će biti alternativa Hariju Kejnu ili će igrati u tandemu sa njim. Nije želeo da dođe u situaciju da se Kejn povredi pa da onda Son ili Lukas Moura prinudno igraju “devetku”. Prethodnik Poketino se ranijih godina već nekoliko puta opekao u toj situaciji i Murinjo nije želeo da prolazi kroz iste probleme.

Razni napadači su bili ovog leta na Totenhemovom radaru. Od Belotija iz Torina, preko Milika iz Napolija, Kinga iz Bonrmuta, Dosta iz Ajntrahta, Ingsa iz Sautemptona, Dinija iz Votforda, Seferovića iz Benfike do Dijega Koste iz Atletika. Na kraju su se Spursi odlučili za Karlosa Vinisijusa. Brazilac stiže iz Benfike na pozajmicu s opcijom otkupa od 45.000.000 evra!

Benfika je prošlog leta kupila Vinisijusa od Napolija za 17.000.000 evra iako Brazilac nikada nije odigrao ni minut za Napolitance. Oni su ga pre dve i po godine kupili kao anonimusa iz brazilskog drugoligaša Gremio Ananopolisa za 4.000.000 evra i potom ga razigravali na pozajmicama u Rio Aveu i Monaku. Tako je i skrenuo pažnju Benfike. Sa 19 golova je u prošloj sezoni bio prvi strelac Orlova, ali je posle nedavnog dolaska Darvina Nunjeza iz Almerije izgubio mesto u startnoj postavi i Žorž Žezus je dao zeleno svetlo za njegov odlazak.

Klubovi su pregovarali nekoliko needelja i na kraju je dgovorena pozajmica s pravom otkupa. Ostaje još da Spursi usaglase detalje ugovora sa igračem ali to ne bi trebalo da bude problem i on bi već sutra trebalo da doputuje u London. 


tagovi

Karlos VinisijusLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara