Murinjo ima šta da kaže pomoćnom sudiji (Reuters)
Murinjo ima šta da kaže pomoćnom sudiji (Reuters)

Murinjo o sudijama: Ako progovorim, neću moći da vodim utakmicu u nedelju

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.10.21. | 23:30

Posle dosuđenog faula nad Kesijem tridesetak sekundi pre isteka nadoknade, Portugalac besan krenuo ka svlačionici

Besan je Žoze Murinjo. Nezadovoljan nekim sudijskim odlukama posle poraza od Milana (1:2). Dobar deo nervoze sa sobom nosi činjenica da je Romi ovo bio treći poraz u poslednjih pet mečeva, kao i činjenica da su Rosoneri punih sat vremena preslišavali Vulicu na njenom Olimpiku. Do crvenog kartona Tea Ernandeza. U završnoj četvrtini meča gost se branio na kvalitet i iskustvo svojih fudbalera, dozvolio gol El Šaravija u trećem minutu nadoknade, nakon čega je Roma opkolila gol Tatarušanua.

Murinja je naročito razjarila situacija kada je sudija Mareska dunuo u pištaljku nakon obaranja Franka Kesija za koje je procenio da je vredno faula. Čak i da reprezentativac Obale Slonovače nije dobio prekršaj Roma bi imala vremena maksimalno za još jedno bunarenje. A Murinjova reakcija bila je teatralna - besno trčanje ka tunelu, pa porvratak na teren.

Izabrane vesti

"Čestitam Milanu. Ne želim ništa više da kažem, jer ako budem govorio, narednog vikenda neću biti na klupi. Besan sam na manjak poštovanja prema našim navijačima. Poštavanje koje mi ukazujemo, nije svojstveno drugima", rekao je Portugalac.

Posle večerašnjeg poraza Roma je ostala četvrtoplasirana sa 19 bodova, dok je Milan drugi sa 31, isto koliko ima i lider Napoli.



tagovi

RomaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara