Murinjo savladan sopstvenim oružjem: Juventus se branio, postavili su zid pred svojim golom

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.12.23. | 11:34

Masimilijano Alegri posle gola Rabioa spustio rampu pred golom Stare dame

Žoze Murinjo smatra da je Roma zaslužila pobedu u derbiju sa Juventusom, iako je poražena, a požalio se i na način na koji je Stara dama branila pobedu.

Vučica je utakmicu u Torinu otvorila stativom Krstantea, posle čega je Stara dama imala više izglednih šansi, najviše zahvaljujući raspoloženom Dušanu Vlahoviću, koji je na kraju bio i asistent kod gola Adrijana Rabioa u 47. minutu.

Izabrane vesti

Nakon toga, Masimilijano Alegri je u svom stilu spustio rampu Murinjovovim oružjem nadmudrio Portugalca.

"Stvorili smo mnogo prilika, zaslužili smo da pobedimo, sve što je nedostajalo jeste presudna iskra. Promašili smo gol, bilo nam je teško da napadnemo nisko postavljenu i čvrstu odbranu Juventusa. Postavili su zid ispred gola, šteta zbog rezultata. Planirali smo nešto drugačije, ali sam zadovoljan karakterom koji su pokazali moji igrači", rekao je Murinjo.

Vučica na svom Olimpiku igra potpuno drugčije, u odnosu na ono što prokazuje na gostima, gde beleži prilično loše rezultate.

"Na Olimpiku smo jači, to je istina. Naši navijači prave razliku, u gostima nam nedostaje malo karaktera, želimo da se nametnemo ali ne uspevamo. Igrali smo sa timom koji se bori za "skudeto" i uradilo smo to uzdignute glave. Odigrali smo hrabru utakmicu", zaključio je Portugalac.


tagovi

Žoze MurinjoMasimilijano Alegri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara