Komentari na vest

Murinjova generalka u Rimu: Na listi želja Matić i još trojica iz Junajteda, dvojac iz Totenhema i to nije sve

g

goust

pre gotovo 3 godine

Ovaj trazi pola slagalice koju je vec nebrojeno puta slagao. Koji smarac.
Д

Домаћин

pre gotovo 3 godine

Ако Жозе доведе бар 4 играча од са овог списка типа Санчез, Матић ван се бек и рецимо дајер и још ако би довели де хеу,плус останак заниола,Пелегринија,Џека,мајорала и тако неких битних играча, богами ја њих не бих искључио из борбе за Скудето,али мајке ми.Шта јуве Интер Милан ништа то нису специјално јаче екипе од њих(ако би довео бар неке од ових),чак штавише били би ми међу фаворитима за Скудето.
G

Gaizka

pre gotovo 3 godine

6. pozicija max.
H

Hrvoje

pre gotovo 3 godine

Najbolje bi bilo da Murinjo i Saša O"Bradović zajedno dovode igrače u AS Roma.
m

miki666

pre gotovo 3 godine

Realno tesko da ce bilo ko od ovih igraca doci
S

Sajmon

pre gotovo 3 godine

Najgori trener u istoriji fudbala a koji je zaradio najvise para..totalni prevarant koji ne razume fudbalsku igru..koji je imao srece ko corava koka sa Portom i svi su pomislili da je on genije..a on pojma o fudbalu nema..Roma ce sa njim biti gora nego ikada..
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

To je skroz ok.
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

A da se ti malo maneš fudbala i pređeš na neki drugi sport!
S

Sticky fingers

pre gotovo 3 godine

U celoj ovoj prici, s obzirom na finansije, cini mi se da su jedino Dajer i Zuma realne mete
L

Lupanja bez

pre gotovo 3 godine

Murinjo je trenutno u debelom kanalu, posle ove epizode u Totenhemu bas se srozao. I nemojte da mi pricate kako Totenhem nema tim. Totenhem ima odlicnog golmana, odlican napad (Kejn, Son, Moura, Bejl, Lamela), po mom misljenju i dobar vezni red sa Hojbergom, Lo Selsom, Ndombeleom, jedino gde skripi jeste odbrana, ma da i tu su mu doveli dva solidna beka (Doerti i Regilon), samo eto na stoperima mu je skripalo. Svakako imao je tim sa kojim je pogotovo u LE morao vise, a i u PL. Mozda ce u Italiji vise uraditi, ali ne verujem da ce dalje od 4-og mesta, a tesko i to.
P

Poket Gubitnik

pre gotovo 3 godine

Golman ima 35 godina, u poslednje dve godine teška kiksara. Moura nekonstantan, Bejl u povredama. U odbrani promaja, Dier kao zadnji vezni pokriva štopera. Odličan sastav... Inače prosuli gomilu bodova u poslednje tri minute utakmice upravo zbog bofl odbrane. Jednog štopera da su imali kvalitetnog lagano bi bili među 3 ekipe.
S

Slepi Gost

pre gotovo 3 godine

Pa gubili su bodove zbog autobus taktike a ne zbog lose odbrane, tim za davanje 3,4 gola, oni daju jedan i u odbranu..
A

Allez Calais

pre gotovo 3 godine

@Slepi gost sve si vidio. top komentar, nema se šta dodati
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

Jos samo Stankovica, Etoa, Milita i Laparda da vrati iz penzije i pali se masina! Mozda i debelog Snajdera da vrati. Salu na stranu, mnogo je on dobar trener, ma sta drugi pricali. Osvojio je sve sto se moze osvojiti, i to po nekoliko puta, sa razlicitim klubovima. Ne trosi milijarde po prelaznom roku da bi nabio kvaliet i glumio trenera, to nije njegov stil, cak to nije radio ni u Realu, u kojem je nanjusio par klinaca gde je Zidan posle pokupio kajmak. Ne znam da li i saka trenera moze sa time da se pohvali, sa trofejima i ligama koje je Murinjo osvojio. Sa Man Utd uzeo LE i bio drugi, sa onom krsinom od tima! Ali teskom krsinom! Iz Totenhema je izvukao maksimum, realno sa takvim timom i bez Kejna koji je bio povredjen da si na 6 bodova od mesta koje vodi u LS u paklenoj ligi poput PL, je dokaz znanja. E da je imao Poketinovu ekipu na okupu, bez povreda...Licno preferiram druge trenere, poput Klopa, Ten Haga, Negelsmana, taj atomski napadcki fudbal, prelep za oko a donosi rezultate, ali pricati da je Murinjo neznalica, ziheras, baba ili deda, je dokaz ciste ljudske gluposti, zavisti i mrznje, nabijenih kompleksa, jer kako poboze Gvardiola sa spiskanih milijardama mu treba 10 godina da vidi finale, da ne spominjem perios u Bajernu - kako je otisao, ta ista ekipa je osvojila 2x LS. Ne mislim da je Gvardiola los trener, naprotiv, ali sa takvim budzetom Miodrag Jesic bi vec imao barem LE u vitrini.
d

duh iz boce

pre gotovo 3 godine

Veliki, veliki trener i to ne kažem ja već rezultati koji su iza njega. Neko vreme unazad se nisu poklopile kockice kako treba i možda će baš Roma biti uspešan projekat. Ne radujem se kada neko padne, stoga Murinju želim sreću u Romi. Tu je u sličnoj situaciji kao onoj u Portu ili čak Interu. Možda će povratiti svoju magiju, koja sigurno čuči negde u njemu i čeka da izađe. Inače sam fan LFC i nisam ga gotivio mnogo, ali ne bih želeo da udaram čoveka koji je na podu. To nije ni sportski, a ni ljudski.
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

Pojma taj nema....
i

inter178

pre gotovo 3 godine

beloti dzeko naprijed zvuci udarno jos ako ce igrat 3-5-2 murinho vraca romu u ligu prvaka 100%
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Auuu De Hea nije tolko propao da dodje u drugorazrednu ekipu
m

miso seljo

pre gotovo 3 godine

u Romi je najveca plata Dzekova od 5 miliona tako da od svih ovih potencijalnih pojacanja tesko da ce bilo ko doci .Realno

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Forza Roma,forza Mou!!! Murinjo ce napraviti pravi ratnicki tim sa iskusnim igracima,bice Roma sigurno u prve cetiri ekipe sledece sezone.Ako dovede Van de Beka,to ce biti pun pogodak,jer je sjajan i dosta talentovan igrac.Napravice Roma sjajan miks mladosti (Zaniolo,Van de Bek,Pelegrini,jos par njihovih klinaca) i iskustva.
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Boriće se opet sa Sasuolom za ligu konferencija... Još sa istrošenim bunkerasom na mestu trenera...
I

Idemo breee

pre gotovo 3 godine

Kao sto je napravio od Tottenhama. Daj ne zezaj me Murinjo je propao. Ima jos vise sa ukopa Romu