Musa Marega ponuđen Vest Hemu

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.19. | 21:52

U igri su i Ale i Rondon

Vest Hemova očajnička potraga za napadačima mogla bi uskoro da dobije rešenje. Naime, Čekićarima je iz Porta stigla primamljiva ponuda - Musa Marega!

Snažni golgeter iz Malija ponuđen je Vest Hemu i vrlo je verovatno da će tim iz Londona iskoristiti ovu mogućnost. Razlog leži u tome što Marega ima otkupnu klauzulu od svega 30.000.000 evra. Osim toga, Marega je na radaru Vest Hema bio još i prošlog leta, ali se tada posao nije zaključio jer dve strane nisu mogle da nađu zajednički jezik. Situacija je sada drugačija jer napadač s francuskim pasošem ima ugovor do juna 2021. godine, a navodno ne želi da produži saradnju sa Zmajevima, pa je ovo šansa da Porto naplati njegove dobre igre i opari se. Marega je prošle sezone imao učinak od 21 gola i još 11 asistencija u svim takmičenjima, zbog čega je privukao veliku pažnju iz inostranstva. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - petak, 12. jul

Dok se radi na jednom, Vest Hem bi ubrzo mogao da završi još jedan posao u napadu. Čekićari neće tražiti samo jedno pojačanje posle odlaska Marka Arnautovića, Endija Kerola i Lukasa Pereza, a od ranije je poznato da je u igri i sjajni Sebastijan Ale iz Frankfurta. Iako se mislilo da će Ajntraht uspeti bar da zadrži Francuza, izgleda da će rukovodeći kadrovi opet krenuti zovom novca, pošto je Vest Hem za ovu operaciju spreman da plati čak 40.000.000 evropskih novčanica! 

U slučaju da sa Ajntrahtom ne uspeju da dogovore transfer, čelnici Vest Hema krenuće po treće rešenje - Salomona Rondona. Napadač iz Venecuele danima se već dovodi u vezu s Dalijanom koji s klupe vodi njegov bivši šef u Njukaslu Rafa Benitez. U igri je navodno veliki novac na ime plate, a i VBA bi trebalo lepo da zaradi, mada bi Vest Hem mogao da pomuti te planove ako Rondon i dalje ima želju da se takmiči u premijerligaškom društvu. 

Bilo kako, Čičarito Ernandez, kome je nedavno dodeljena Vest Hemova "devetka" dobiće novo društvo u napadu. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara