Mustafa ostaje u Zvezdi do 2025!

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.01.22. | 14:54

Crveno-beli produžili ugovor sa ofanzivcem iz Gane

Došao je tiho, pre nekoliko godina, u omladinski tim Crvene zvezde, a posle epizoda u Zlatiboru i Radničkom iz Sremske Mitrovice, Ibrahim Mustafa je zaslužio novi ugovor sa srpskim šampionom.

Mladi napadač iz Gane obavezao se na vernost crveno-belima do 2025. godine. Dokaz da na Marakani mnogo veruju u momka koji je u jesenjem delu sezone postigao sedam golova za Radnički iz Sremske Mitrovice.

Izabrane vesti

„U timu iz Čajetine je odigrao pet utakmica, pa se tokom zimskog prelaznog roka preselio u Radnički iz Sremske Mitrovice u kom je proveo godinu dana i izdvojio se kao najbolji igrač ekipe. Ukupno je na 33 meča postigao devet golova, a ove sezone se sa sedam pogodaka izdvojio i pri vrhu strelaca Prve lige Srbije. Blistave partije nisu prošle nezapaženo kod čelnika našeg kluba koji su Mustafi ponudili novi ugovor na tri i po godine, kao ni kod Dejana Stankovića koji će talentovanom centarforu ukazati poverenje na pripremama u Antaliji. Mustafa praktično može da pokrije sve pozicije na ofanzivnom delu terena, a najbolje se snalazi u "srcu" napada, kao i na desnom boku“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.


tagovi

Ibrahim Mustafa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara