Žoao Mutinjo (©Reuters)
Žoao Mutinjo (©Reuters)

Definitivno: Mutinjo ne igra protiv Srbije

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.03.21. | 09:32

Ali, Portugalcima ne manjka kvaliteta

Zastrašujući vezni red ima Portugalija, samo dvojicu momaka iz dve strane Mančestera, Bernarda Silvu i Bruna Fernandeša, poželela bi svaka reprezentacija.

A, opet, mesta za Žoaa Mutinja uvek ima. Zamenik kapitena reprezentacije, veteran koji je skupio 131 nastup za državni tim, redovno je starter u timu Navigatora. Večeras ga, ipak, neće biti na terenu.

Izabrane vesti

Kako pišu portugalski mediji, Mutinjo jedini nije trenirao u petak uveče na Marakani, bilo je pitanje o čemu se radi, sumnjalo se na povredu, pogotovo što je na meču sa Azerbejdžanom zamenjen u poluvremenu. Potvrda je stigla nekoliko časova kasnije: Mutinjo je povređen i nije stavljen na spisak igrača za utakmicu sa Srbijom!

(4,40) Srbija (3,50) Portugalija (1,85)

Vezista Vulverhemptona je „lepak“ portugalskog tima i igrač je od poverenja selektora Fernanda Santoša, ali ima prvak Evrope dovoljno kvalitetnih asova da nadomeste njegov izostanak. Na utakmici sa Azerbejdžanom umesto Mutinja na teren je izašao Bruno Fernandeš, ali za njega se svakako očekuje da bude starter večeras protiv Srbije.

Portugal je protiv Azera zaigrao u sastavu: Lopez – Kanselo, Duarte, Dijaš, Mendeš – Bernardo, Mutinjo, Ruben Neveš – Neto, Ronaldo, Andre Silva.

Na klupi su ostali Bruno Fernandeš, Žoao Feliks, Diogo Žota, Renato Sančez... Neki od njih će sigurno biti u startnoj postavi protiv Srbije.


tagovi

Žoao Mutinjoreprezentacija PortugalaKvalifikacije za SP 2022.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara