Alfredo Morelos (©Reuters)
Alfredo Morelos (©Reuters)

Na dan velike utakmice u Beogradu Škoti pišu o mogućem odlasku Morelosa iz Rendžersa

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.03.22. | 10:11

Kolumbijac promenio agenta, nagađa se da bi mogao i klub

Puna optimizma doputovala je ekspedicija Rendžersa u Beograd. Pobeda 3:0 na Ajbroksu daje im za pravo da razmišljaju o žrebu četvrtfinalnih parova Lige Evrope (petak, 13.30), ali pored revanš meča sa Crvenom zvezdom škotski mediji na dan velike utakmice po Policajce iz Glagzova bave se još jednom temom - ugovorom najboljeg strelca Van Bronkhorstovog tima, Alfreda Morelosa.

Kolumbijac na leto ulazi u poslednju godinu ugovora, a kako je nedavno promenio menadžera, Dejli Rekord navodi da bi uskoro mogao i klub.

Izabrane vesti

Morelos je u Rendžers stigao 2017. iz Helsinkija za 1.200.000 evra, posredstvom portugalskog agenta Pedra Kaišinje, ali je nedavno odlučio da za brigu o daljoj karijeri angažuje firmu Fut Fil iz Španije, koja među klijentima ima Lautara Martineza, Ašfrafa Hakimija, Borhu Majorala, Gonzala Viljara, trenere Ektora Kupera, Arijela Ibagazu... Veruje 25-godišnji centarfor da još nije kasno za angažman u nekoj od Liga petice, što je i glavni razlog za promenu zastupnika.

18.45: (2.20) CRVENA ZVEZDA (3.50) RENDŽERS (3.50)

Leta 2020. Kolumbijac je bio na meti Lila, ali je Rendžers tada tražio 15.500.000 evra za transfer. Kako nema naznaka da će Morelos produžiti ugovor sa Rendžersom, uveren da je spreman za veće izazove od škotskog Premijeršipa, Škoti pišu da bi na Ajbroksu po završetku sezone mogli da prihvate i manju sumu. Pominje se da bi u slučaju da ne dođe do obrta i pozitivnih signala s igračeve strane, rukovodstvo Policajaca prihvatilo i 10.500.000 evra.

Pomenuti list piše da je u klupskom rukovodstvu trenutno dilema da li pokušati da se jačom ponudom izvrši pritisak na pouzdanog napadača, ili da se na leto novcem od prodaje angažuje neko novo rešenje za davanje golova.

Sigurno je Morelosov ugovor među bitnijim temama na Ajbroksu ovih dana, ali ne i danas, kada klub igra za prolaz u četvrtfinale Lige Evrope i navijači u mislima prizivaju 2007. godinu tokom koje su takođe gostovali u Beogradu, a kasnije stigli do finala tadašnjeg UEFA kupa.

Kolumbijac je za četiri i po sezone postao najefikasniji igrač Rendžersa ikad na međunarodnoj sceni sa 29 golova, a ukupno ih je dao 113 u 222 nastupa za škotski klub.


tagovi

Glazgov RendžersAlfredo MorelosTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara