Deni Drinkvoter
Deni Drinkvoter

Na šta spade igrač od 40.000.000 evra... Da se tuče i svađa sa decom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.12.20. | 23:06

Vezista Čelsija razočarao fudbalsku javnost ponašanjem

Deni Drinkvoter je bio deo one nezaboravne generacije Lestera koja je osvojila senzacionalnu titulu u Premijer ligi pod palicom Klaudija Ranijerija.

Drinkvoter je bio nezamenjiv u tandemu zadnjih veznih sa Ngolom Kanteom kojem se godinu dana posle titule pridružio u Čelsiju posle transfera teškog skoro 40.000.000 evra. U prvoj sezoni kod Kontea je dobijao šansu povremeno, odigrao dvadesetak minuta u svim takmičenjima, a onda su došli teška povreda i novi trener Sari koji ga je potpuno precrtao.

Izabrane vesti

Pozajmljen je Barnliju gde je odigrao samo jednu utakmicu jer je pretučen u noćnom klubu i posle šest meseci je vraćen Čelsiju. Usledila je nova pozajmica u Aston Vilu gde takođe skoro da nije igrao da bi se letos vratio opet u Čelsi ali ga više niko nije hteo. Ima bogat ugovor do 2022. koji niko nije hteo da preuzme i ostao je u Čelsiju.

Drinkvoter ove sezone nije ni licenciran za prvi tim Plavaca već igra za mladi tim u ligi rezervi. A ni tamo mu ne ide. Večeras je razočarao ostrvsku javnost ponašanjem na meču rezervi Čelsija i Totenhema. Iskusni Drinkvoter (30) je isključen zbog nesportskog udaranja 16-godišnjeg Alfija Devina koji mu je prethodno oštro uklizao. Drinkvoter mu je uzvratio udaranjem sa zemlje i izazvao masovnu tuču. Devin je svakako zaslužio isključenje zbog oštrog starta, ali je Drinkvoter kao iskusan igrač trebalo da zna kako da reaguje.

Inače, utakmicu je obeležio i povratak Petra Čeha među stative Čelsija posle pet godina. Prvi put otkako je pre godinu i po dana završio karijeru i postao savetnik u klubu. On je ove sezone licenciran za Čelsi zbog situacije sa pandemijom korona virusa. Ali večeras se nije proslavio. Primio je dva gola za 18 minuta, a bio je direktan krivac za prvi. Ipak, Čelsi je na kraju preokrenuo i slavio 3:2.


tagovi

Petr ČehDani Drinkvoter

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara