Naćo rekao dosta posle 23 godine, Perez obavešten! Iz Reala Madrida u Seriju A?

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 19:47

Navodno, Inter je prvi stao u red...

Možete njegove igračke kvalitete da ne cenite previše, da vam se njegov klasičan, konzervativan stil defanzivca ne dopada, ali ne možete mu oduzeti da je svojevrsna legenda Real Madrida. Nešto verovatno najsličnije Fernandu Jeru ili Manolu Sančisu. Pritom, ovde ne govorimo o kvalitetu (prethodna dvojica su ipak bili viša klasa), već o statusu u klubu i vremenu provedenom na Šamartenu...

Jasno vam je da se radi o Naću Fernandesu, 34-godišnjem štoperu koji bi u poslednjoj sezoni u belom dresu mogao da kao kapiten podigne čak tri trofeja.

Izabrane vesti

Da, poslednoj, jer nakon što su ga prošle godine nekako ubedili da ostane još godinu dana, ovoga puta nema promene odluke. I Marka i svi ostali relevantni španski mediji javljaju da je Naćo definitivno prelomio i da neće nastaviti saradnju sa Madriđanima, među kojima je od 2001. godine. Tada je došao kao 10-godišnjak, prošao Scile i Haribde, pored onakvih ala došao do prvog tima i za isti u 12 sezona odigrao 355 utakmica.

Za sve to vreme pet puta je osvojio Ligu šampiona i isto toliko puta bio klupski prvak sveta, a kolekcionar je ukupno preko 20 trofeja!

Naćo je u nedavnom revanšu protiv Mančester Sitija pokazao da i dalje može da igra na vrhunskom nivou, sačuvavši Eringa Halanda. Njegov odlazak, dakle, nije povezan s padom forme ili kvaliteta - on je s iskustvom, čak se može reći, narastao poslednjih godina - već sa željom da se okuša u nekoj drugoj sredini.

Svoju želju nekadašnji španski reprezentativac već je saopštio nadležnima, kaže se čak i Florentinu Perezu, pa prostora za novi preokret, uveravaju španske kolege - neće biti.

Za sada se samo jedan klub pominje kao moguća nova destinacija za Naća, kome na leto ističe ugovor. U pitanju je italijanski Inter. Izvesno je da u Španiji neće ograti ni za jedan klub posle Reala, što je sam i potvrdio.

Posebno je zanimljivo da Madriđani nemaju u planu da dovode iskusnog, proverenog štopera kao zamenu. Ili će uložiti u mladog defanzivca Lila Lenija Jora, ili će se osloniti na svoje dete, trenutno na pozajmici u Alavesu - Rafu Marina.


tagovi

Naćo Fernandez

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara