Naćo (©Reuters)
Naćo (©Reuters)

Naćovo izvinjenje napadaču Đirone posle divljačkog starta (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.10.23. | 13:18

Portu morao u bolnicu, čeka se izveštaj lekara

Đirona je osmo kolo Primere dočekala kao lider na tabeli, ali će u deveto ući sa trećeg mesta. Prvo ju je prestigla Barselona, a potom i Real Madrid koji je u direktnom okršaju slavio 3:0.

Madriđani su odigrali odličan meč i golovima Hoselua i Čuamenija stekli dva gola prednosti do poluvremena, da bi u dugom delu Belingem postavio konačan rezultat. Nisu uspeli Katalonci da stignu do novog podviga, a koliko su Madriđani bili motivisani da pobede u subotu uveče pokazuje i detalj iz finiša meča, kada je Naćo brutalnim startom zaustavio kontru domaćih.

Izabrane vesti

Portu je bio u naletu sa namerom da postigne makar utešni gol za Đironu, ali ga je stigao kapiten Reala i zaustavio žestokim uklizavanjem, zbog kog je dobio crveni karton i predviđa se da će pauzirati najmanje četiri utakmice (protiv Osasune, Sevilje, Barselone i Rajo Valjekana).

Što se tiče momka iz Mursije, on je odmah sa terena ambulantnim kolima odvezen u bolnicu, a još se čeka lekarski izveštaj o težini povrede.

Svestan gluposti koju je napravio, Naćo se odmah posle meča izvinio igraču Đirone porukom na Instagramu.

"Želim da uputim izvinjenje Portuu zbog neopreznog starta tokom meča. Ni večeras, niti ikada u svojoj karijeri, nisam imao nameru da nekoga povredim. Nadam se da će se brzo oporaviti", napisao je iskusni defanzivac.



tagovi

Real MadridNaćo FernandezPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara