Komentari na vest

Nagelsman novi trener Bajerna!

L

Losmi493

pre oko 3 godine

Kako dobar potez za nemacki fudbal, reprezentacija dobija trenera koji je prakticno vec vodio reprezentaciju, poznaje sve igrace, i sto je najvaznije postoji dobar odnos igrac trener, dok Bayern kao klub dobija mladog i jako dobrog trenera za duge staze, sprema se dominacija Nemackog fudbala, nije Dzabe Flik seo na klupu Bayerna, Nemci sve planiraju na dug i siguran period.
Z

Zbaj

pre oko 3 godine

Nije mi jasno sto se ljudima cudan potez Bayerna... Po mom misljenju ovo je nepravedno jedino prema Fliku, prema Lajpcigu nije oni ce dobiti pare, ne velike ali ce dobiti, sami su klauzulu stavili. Bayern se makar ne raspa sa parama nego uzima ono sto misle da im je potrebno, a mjesta nema kod njih da ih bilo ko ocjenjuje pocevsi od igraca. Dovode igraca iz Njemacke jer je uvijek bila reprezentacija Njemacke=Bayern. Ne vidim razlog da neko ima priliku da kupi igraca/trenera povoljno i da to ne iskoristi. Ovo kao nije u redu, a kada Dortmund kupi Reusa iz Mgladbaha za 14mil to je u redu...
G

George Weah President

pre oko 3 godine

Iste stvari se ponavljaju godinama, čim im se neko približi, oni odmah kupuju nešto od njega, to više nije slučajno. To je jedan od razloga zašto je liga sve slabija tj. počinje da liči na holandsku, par dobrih klubova a ostali tarabici žešći.
G

Gostifj

pre oko 3 godine

Pa u svakoj ligi petice je par dobrih klubova, ostalo taraba.
J

Jarchevina

pre oko 3 godine

Iskreno mislim da je pravi razlog sto Flik ide jednostavan,reprezentacija Njemacke je jedini veci posao od Bayerna ( za Svabe).
A

Anangaranga

pre oko 3 godine

Neka doktor Marko Nikolic preuzme Lajpcig.
B

Brrrrrrrrrr

pre oko 3 godine

Kakav lazov od trenara smrad
T

The Intercity jibber

pre oko 3 godine

Nagelsman u bayern za još slabija nemačka liga ...

Falični Tom

pre oko 3 godine

Bundesliga one man show.
G

Gost456

pre oko 3 godine

Za sve vas koji pričate o pritisku i autoritetu - Nemci su to, mene bi poštovali da sam im trener a ne ovog čoveka koji je ozbiljan trener i ima moderno shvatanje o fudbalu. Zašto mislite da mora da dođe ime ili veličina da bi ga profesionalci poštovali? Mora, ali u Srbiji jer smo narod pun kompleksa. Kod pravih profesionalaca je nebitno ko im je nadređeni, oni uvek daju svoj maksimum. Ne treba im Piksi da bi uklizali ili oznojili dres. Lupajte minuse ali to je istina i sve nas boli.
Z

Zaratustra

pre oko 3 godine

Za sve vas koji pričate o pritisku i autoritetu - Nemci su to, mene bi poštovali da sam im trener a ne ovog čoveka koji je ozbiljan trener i ima moderno shvatanje o fudbalu. Zašto mislite da mora da dođe ime ili veličina da bi ga profesionalci poštovali? Mora, ali u Srbiji jer smo narod pun kompleksa. Kod pravih profesionalaca je nebitno ko im je nadređeni, oni uvek daju svoj maksimum. Ne treba im Piksi da bi uklizali ili oznojili dres. Lupajte minuse ali to je istina i sve nas boli.` Cuj tebe bi postovali, sinovac, imas visoko misljenje o sebi.
K

Kosta11

pre oko 3 godine

zato su najurili ancelotija.
G

Gost456

pre oko 3 godine

@Zaratustra, ograničen si, to sam napisao kako bih bolje dočarao njihov profesionalizam. Verujem da si ti jedan od onih kojima Terza i Vucelic prodaju maglu. Odmori malo, ajde...
M

Monterooo

pre oko 3 godine

Zasto oni Flika teraju nemam pojma covek je osvojio sve....opet prvaci da Leva nije glumio ludilo protiv andore izbacili bi i psg pa sa rwalom finale... Nagelsman je dobar trener za farmerski klub ...ali za giganta...pojesce ga svlacionica veliki su to igraci oni priznaju samo autoritet kao Zizu,Kuman Dwl boske vise velicina nego trener...trenera oni imaju koliko hoces
D

Dragan M

pre oko 3 godine

zato dsto ce Flik da bude novi selektor Nemacke.Prosto i jednostavno.
N

Nije nego

pre oko 3 godine

Može li neko da mi objasni, kako je moguće da se Bajern prvo dogovori sa Nagelsmanom, pa onda pregovara sa klubom sa kojim čovek ima važeći višegodišnji ugovor?

Wolfasin

pre oko 3 godine

Vrlo jednostavno Bayern će im dati para koliko traže, a nikome nije u interesu da zadržava trenera protiv njegove volje. Uostalom čovek je već javno izjavljivao kako je veliki navijač Bayerna.

Wolfasin

pre oko 3 godine

Možda jeste dosta izdvojeno za dolazak, ali sigurno neće imati platu kao Simeone koji ima taktiku kakvu bih ja mogao da napravim 40 miliona po sezoni ili Murinjo koji je primao 20 miliona u Totenhemu po sezoni.

Wolfasin

pre oko 3 godine

Kao navijač Bayerna pružam punu podršku Čelziju u duelu sa Madristima.

Wolfasin

pre oko 3 godine

Odavno ja još pričam da nema od Milana ništa.

Wolfasin

pre oko 3 godine

Bilo je toliko velikih trenera koji su osvojili mnogo trofeja, ali ne samo sa najbogatijim klubovima i nije im trebalo po pola milijarde svake 2 godine da bi bili prvaci. Daleko je on od najboljeg sada, a tek ikada. Porediti njega i Fergusona, Anćelotija, Đovanija Trapatonija, Elenija Ereru je smešno.

Wolfasin

pre oko 3 godine

Tako, tako vidite kako lepo može i Real da uštedi. Kako su samo uspeli da upropaste Iska to je neverovatno, ali njihov problem.
G

GV18

pre oko 3 godine

Zato i Bajern i Nemci jesu tu gde jesu, koristis ono sto je domace i ono sto je najbolje. Flik na klupu reprezentacije Nagelsman na klupu Bajerna, vec 2 sezone odbija sve ponude jer je cekao ovu. Ko je pomislio da ce neko od njih dvojice otici van Nemacke, nema pojma. Sve nemacko sto valja ostaje kod kuce, primera suprotnog ima ali su retki. Pozdrav
M

Mongolia

pre oko 3 godine

Tacno ali oni takodje namju glupa pravila u ligi koja koce napredak i razvoj svojih klubova plus sve struke u fudbalu na svim nivoima su updatirane sa vremenom kod nas sve suprotno radi pojedinaca.
Г

Гост

pre oko 3 godine

Није да ме много занима ал ја сам збуњен, одлази тренер који им је донио 5-6 трофеја за кратак период?

Wolfasin

pre oko 3 godine

Bio je u sukobu sa Salihamidžićem, a i izgleda da je hteo da preuzme Nemačku posle Eura.

Wolfasin

pre oko 3 godine

Odlično pravi trener na pravom mestu. Pitanje za ove što bi da ruše Bayern Gde bi bila Nemačka reprezentacija da nije Bayerna? Idemo sad Upamekano još Draxler da dođe i gazi Superligaše.
T

Tpb

pre oko 3 godine

Ne znam sta se ljudi cude sad i pisu da slabe konkurenciju sto ce Nagelsman da preuzme Bajern. Pa on je veliki navijac Bajerna od malih nogu sto je to i priznao i izjavio i samim tim se nabacivao klubu. Ovo sad mu je sansa da ih vodi kad je stasao u vrlo dobrog trenera i sakupio dosta iskustva. Uz sve to gaji ofanzivan stil fudbala sto Bajernu i odgovara najvise tako da ocekujem da ce i sledece sezone igrati strasan fudbal pod njegovom palicom. MSM
E

Echte Liebe

pre oko 3 godine

Ako dodje u Bayern pitanje je kako ce se nositi sa pritiskom od strane Rumenog i vladara crvene familije Mullera koji ne trpi niciji autoritet. U Hoffenheimu i RBL-u je do sad radio bez ikakvog veceg pritiska, u Hoffenheimu se ocekivalo da klub drzi stabilnim i van zone ispadanja, sve preko toga je bila premija, u RBL-u je prioritet bila Evropa, dok to u Bayernu nije slucaj jer Bayern pored Njemacke zeli vladati i Evropom. Cist primjer ovoj teoriji su Carlo Ancelotti, Niko Kovac, Brazzo i Flick.. S tim da je na kraju Flick platio ceh zbog lose transfer politike jer Rumeni bi da je ikako moguce da sve sto je kvalitetno dodje besplatno u Bayern i da bilo koji trener na klupi ima barem jedno 5-6 kvalitetnih igraca. To je City pod Pepom napravio, skoro milijarda je ulozena na onakav igracki kadar, al' Rumeni misli da to moze besplatno ili sa jako malim ulaganjima.. Sto se tice Njemacke, tu ce redovno osvajati titule sve do momenta dok se u Dortmundu ne dese drasticne promjene, ostali klubovi se mogu samo za Evropu boriti..
E

Echte Liebe

pre oko 3 godine

Zaboravio sam navesti kako je Flick dobio nogu jos nakon prve tekme protiv PSG-a, sve iza toga sa onim press-konferencijama i saopstenjima su bili samo dobro usminkani postupci cisto kako Bayern ne bi izgubio na svom ugledu u smislu da ne ispadne da su prosto otjerali trenera, a jesu, samo iza kulisa.. Eh to je Bayern, drzavni gigant xaxa..
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

A sta je ovde neposteno? Covek vodi mali klub Nemacke ima priliku da vodi najveci klub Nemacke i medju 3 tima evrope i sveta, i kao da odbije? Pa da li ste vi normalni, sta se sve ovde ne pise i koji se sve komentari bacaju, pa ovo je sou.. Hahahaha hahahahahaha hahahaha hahahahah hahahaha hahahahah
B

Brko

pre oko 3 godine

Na isti nacin Dortmund doveo novog trenera. Cak i odvratniji nacin, jer je uzeo trenera od direktnog rivala za Ligu prvaka, Borusije Menhengladbah u toku sezone. Pa je taj isti trener minirao svoju ekipu da ne bude ispred njegove buduce ekipe.
n

nije tacno

pre oko 3 godine

Borusija M nije bila konkurent za LS vec Frankfurt i Wolfsburg.

Paint ItBlack

pre oko 3 godine

jaooo ko o cemu,bajern o postenju.Pa roze bi svakako otisao iz gladbaha.Da si citao video bi da je Maks Eberl pitao Rozea da li zeli da ostane.On je rekao ne, i kako se to proculo Watzke i Zorc ga zvali.On prihvatio,dortmund platio i kraj price.I na neki nacin ste vi isto uzeli trenera u sred sezone.Sta ako lajpcig zbog ovoga ispadne iz kupa od verdera(neverujem zato sto je to verder)ili nekako izgubi drugo mesto,to znaci da je lajpcigu unistena sezona zbog ovoga.Slobodno osudjujte sto se mene tice
S

Sasa1989

pre oko 3 godine

To je taj posteni Bajern, koji uzme sve sto valja uz pomoc drzave... Lako im je da kupuju kad drzava daje pare...
B

Brko

pre oko 3 godine

Kakve drzave, znas li ti sta pises? Mozda jedino Bayerna(bavarske) ali ni to nije tacno. Mislis da ce neko iz Sjeverne Rajn-Vestfalije, Berlina, Hamburga, Bremena, Saksonskih drzava itd... placati FC Bayern? Sta sve necu cut, Boze dragi. Bayern je to sto jest zahvaljujuci Uli Hoenessu. Prije nego je usao u upravu Bayerna 80' godina, otisao je u ameriku na edukaciju o menadzmentu i vodjenju kompanije. Jos tad je uvidio znacaj marketinga. Kad se vratio sa tim znanjem, sve ostalo je historija.
Z

Zbaj

pre oko 3 godine

Znam da se mnogi nece sliziti, ali Bayern i Dortmund funkcionisu po istom principu. I Dortmund za sicu dovodi igrace i trenere od rivala.
Z

Zbaj

pre oko 3 godine

Nije mi jasno sto se ljudima cudan potez Bayerna... Po mom misljenju ovo je nepravedno jedino prema Fliku, prema Lajpcigu nije oni ce dobiti pare, ne velike ali ce dobiti, sami su klauzulu stavili. Bayern se makar ne raspa sa parama nego uzima ono sto misle da im je potrebno, a mjesta nema kod njih da ih bilo ko ocjenjuje pocevsi od igraca. Dovode igraca iz Njemacke jer je uvijek bila reprezentacija Njemacke=Bayern. Ne vidim razlog da neko ima priliku da kupi igraca/trenera povoljno i da to ne iskoristi. Ovo kao nije u redu, a kada Dortmund kupi Reusa iz Mgladbaha za 14mil to je u redu...

Paint ItBlack

pre oko 3 godine

@zbaj Rojs je dortmundovo dete(rodjen je u dortmundu) i zeleo je tamo da igra.
S

Statler

pre oko 3 godine

Koja država rodjo? U koje bajke si ti pobegao?
Z

Zbaj

pre oko 3 godine

Paint ItBlack Pa i Nagelsman hoce Bayern da vodi, i svaki igrac koji je dosao u Bayern imao je zelju tamo da ide...
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Preposteni Bajern u novoj avanturi.
Ž

Žuta podmornica

pre oko 3 godine

I oće li itko u toj glupoj ligi reć ajmo probat srušit bayern, ajmo probat uzet salataru. Ima li sporta i kompetetivnosti tamo il je glavna i jedina svrha bundesligaškog nogometa pridružit se bayernu i šetat do titule svake sezone ?
S

SSSSS

pre oko 3 godine

neodoljiva slicnost sa jednim timom sa ovih prostora.
5

5S

pre oko 3 godine

Tako je kad je neko gigant i ima tradiciju!
Ž

Žuta podmornica

pre oko 3 godine

Oče li u njemačkoj itko ispoštovat sezonu i ekipu u kojoj trenutno je ? tko je sljedeći ?
R

RedDevil

pre oko 3 godine

Kapa dole za Bayern. Ubedljivo najbolje posluju od ovih top klubova. Moze da prica ko sta hoce da im je laka liga i da se tamo uvek prosetaju, ali zapravo se videlo sta su poradili prosle sezone. Ako Nagelsman sklopi tim i sve bude funkcionisalo sa upravom kako treba, definitivno ce biti bolji i od onog Ajaxa i Barse i ostalih... Sportski pozdrav!
b

buraz nista

pre oko 3 godine

nisu poradili prodali za 30 miliona najkreativnijeg igraca alkantaru a nisu doveli zamenu.Nisu uzeli perisica i koutinja koji su ima dosli top za rotaciju zato su sada morali na krilu da im igraju sane i koman bez mozga pa su ispali.Odbrana rupa.Nojer 35 godina leva miler svi zagazilu u tridesete a za to na pijaci nema neke specijalne alternative.
K

Khan

pre oko 3 godine

Da, nisu poradili nista. Kako si lupio glupost jezivo. Upamecano je klinac, Musiala, Kimich, Sane, Coman, Davies, Hernandez, Kouassi i da ne nabrajam. To je kostur klinaca koji vec imaju iskustva, ogromnog. I mnogo sezona ispred sebe. Nisu otkupili Coutinha od 150m i Perisica koji je isto 30+ i ne igra nista bitno. Bas si lepo razumeo i objasnio Bayernovo poslovanje. Uz to, nemojte se iznenaditi ako uz Nagelsmana dodje po jedan igrac za svaku liniju tima.
B

Bajern

pre oko 3 godine

Klub koji se najvise mrzi u nemackoj...
C

Coleman

pre oko 3 godine

Nista neocekivano. Bayern private liga gdje taj klub uzima sve sto valja bez ikakve konkurencije... Eto toliko je zanimljiva Bundesliga.

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Ко је крив што се Дормунд бави искључиво уигравањем и продавањем главних фудбалера ? и да ли си друже видео ко је играо играо против ситија док су на клупи седели брандт и торган азар , срамота ! Било им је битније да покажу у излогу младе фудбалере него да прођу даље..
N

Nenajavljeni gost

pre oko 3 godine

Treba da se bavimo time kako su oni dosli na nivo da mogu da uzimaju sve sto valja,a ne da ih pljujemo zbog toga,pa nije njima drzava dala 1 milijardu pa rekla-evo vi uzmite sve sto vam treba, NE ,nego su oni radom,disciplinom i pamentim poslovanje stigli do tog nivoa.To sto su ostali nesposobni neznaci da treba da Bajern krvimo za to.P.S. Nisam navijac Bajerna.
z

za to uopste

pre oko 3 godine

nije kriv bajern on je toliko ozbiljan da je svima zelja da tamo rade i igraju
D

Darko LEGENDA

pre oko 3 godine

Ako Bajernu i zbog čega treba skinuti kapu to je ekspresnost u transferima . Nema kod njih ljetnjih saga kao kod reala i barse, jedan dan čuješ da nekoga traže, drugi dan taj neko je već njihov. Svaka im čast.