©MN Press
©MN Press

Najava dana (četvrtak, 13. jun): U fokusu košarkaška bitka Milana i Virtusa, pa ono što ima od fudbala

Vreme čitanja: 3min | čet. 13.06.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

FJUČR – EL GUNA, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Dele ih samo dva boda, a spaja podjednaka forma. Ništa ovde nije definitivno sem da oba tima imaju snage da iz meča izvuku pun paket bodova. Umele su obe strane da kiksnu u poslednje vreme. Međusobno se nisz ukrštali već dve godine, a sa mečeva iz 2022. pamtimo GG3+ ishode.

PIRAMIDS – SMOUHA, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Piramidsi su nedvosmilseno apsolutni gospodari Egipta. Tuku redom koga stignu, pa ovaj susret za osrednju Smouhu deluje gotovo kao nemoguća misija. Na prošlogodišnjem meču para bilo je 5:2 za Piramidse.

DEP. RESTRA – RIVER PLEJT, 20.00

(Fudbal, Argentina 1)

River Plejt je odlično startovao, pa uz tri pobede u ovom momentu može da žali samo zbog poraza od Argentinosa. Rivar ima tri poraza, pa će na ovom meču igrati sporednu ulogu. Na poslednjem meču para z februaru mesecu ove godine bilo je 0:3 za River Plejt.

ESPANJOL – HIHON, 21.00

(Fudbal, Španija 2, plej-of)

Espanjol je na prvom meču polufinala došao do minimalne pobede. Gol je postignut u 88. minutu meča, a onda je u 90. pocrveneo Gomez. Dakle, bilo je daleko od toga da je meč bio letargičan, pa se opasna bitka očekuje i sada. Nadamo se da će ova utakmica biti efikasnija.

BOHEMIJANS – DERI SITI, 20.45

(Fudbal, Irska 1)

Deri Siti je drugi na tabeli, a Bohemijans ima problema u poslednje vreme. Zbog trke sa Šelburnom, gosti će igrati na sigurna tri boda. Očekuje se ofanzivan meč ove ekipe, a bitno je reći da je na poslednjem meču u maju Bohemijans poražen sa 1:0.

DUNDALK – SLAJGO ROVERS, 20.45

(Fudbal, Irska 1)

Dundalk je već definisan kao fenjeraš. Imao je tu i tamo po neki uspeh u poslednje vreme, ali to ga od poslednje pozicije ne izbavlja. Slajgo je u prošlom kolu poražen od Voterforda sa 4:1. Pokušaće da iskupi taj poraz na ovom meču. Na poslednjem meču para u aprilu nije bilo pobednika.

ST. PATRIKS – ŠAMROK ROVERS, 20.45

(Fudbal, Irska 1)

Šamrok Roversi su treći na tabeli. St. Patriks je osmi tim u rangu, igra promenljivo, a na mah i vrlo loše. Gosti će pokušati da iz toga izvuku korist, a bitno je reći da je na poslenjem meču para u maju bilo 2:2. Mečevi ovih timova uglavnom su efikasni.

VOTERFORD – ŠELBURN, 20.45

(Fudbal, Irska 1)

Šelburn je prvi na tabeli, ali Voterford koji je na četvrtom mestu može da mu parira. Gosti su poslednji meč para dobili sa 1:0. Dakle, često je napeto na utakmicama ovih timova, a treba znati da ova kombinacija para uglavnom ne donosi mečeve sa puno golova.

MILANO – VITUS BOLONJA, 20.30

(Košarka, Italija 1, plej-of)

Nije bilo glatko, ali stvari se odvijaju po ukusu Olimpije. Klub iz Milana se iz Bolonje vratio sa jednim brejkom – napravio ga u prvom od dva meča – i u prvom meču na svom parketu uspeo je da se odbrani. Mediolanum forum nije pao, a za to je najzaslužniji Nikola Mirotić. U dramatičnoj završnici bio je hladan kao špricer, realizovao je slobodna bacanja za vođstvo od 2:1 u finalnoj seriji protiv Virtusa – 81:78.

R. BAUTISTA – M. RAONIĆ, oko 12.00

(Tenis, ATP Holandija, trava)

Bautista je 85. reket sveta, a Raonić je 197. Bitno je reći da Raonić voli travu. Nije se odavno viđao sa Bautistom, ali ga je u prošlosti redovno dobijao. Biće ovo zanimljiv meč, jer navedeni podaci demantuju pozicije sa ATP liste. 


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Ostale vesti


Najviše komentara