(© Star sport)
(© Star sport)

NAJAVA DANA (nedelja, 1. avgust): Partizan nišani petu pobedu, u prvom planu i tenis i košarka

Vreme čitanja: 3min | ned. 01.08.21. | 07:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

PARTIZAN – VOŽDOVAC, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Srbija 1)

Idealan start oslikan u četiri pobede na isto toliko zvaničnih duela potvrđuje odličnu formu Partizana u aktuelnom momentu, a crno-beli će niz pokušati da nastave na svom terenu protiv Voždovca. Sa druge strane, Zmajevi su nakon poraza od Čukaričkog (1:2), uspeli da poprave učinak pobedom protiv Proletera (2:1) te na gostovanje idu motivisani da prirede iznenađenje.

SALCBURG – RID, 17.00

(Fudbal, Austrija 1)

Salcburg je posle preokreta uspeo da ostvari pobedu u prvom kolu šampionata, ali ga već protiv Rida očekuje novi ozbiljan test. Gosti su posle ubedljive pobede nad Grodingom (7:0) u Kupu, usppeli da stignu do celog plena protiv Austrije, te forma oba kluba nagoveštava susret vredan epiteta derbija kola.

SLUTSK – DINAMO MINSK, 17.45

(Fudbal, Belorusija 1)

Serijom od četiri pobede Dinamo Minsk se vatio u trku za vrh, a na putu do cilja naredni rival biće mu poljuljani Slutsk. Domaćin je u tri od poslednja četri susreta ostao praznih šaka, te ukoliko ne priredi iznenađenje nastaviće da tone ka opasnoj zoni od koje je udaljen samo četiri boda.

VAREGEM – STANDARD, 16.00

(Fudbal, Belgija 1)

Klubovi koji su remijima otvorili novu sezonu današnji duel dočekuju sa željom da okuse prvu pobedu u prvenstvu. Premijere su pokazale brojne boljke rivala, međutim tradicija najavljuje uzbudljiv susret i pregršt golova s obzirom na to da je na poslednjih osam mečeva vićeno po barem tri gola.

ODENSE – KOPENHAGEN, 18.00

(Fudbal, Danska 1)

Pakleni raspored, posle remija sa Randersom i pobedom protiv Midtjilanda, Odense će nastaviti susretom sa Kopenhagenom. Uprkos činjenici da je domaćin pred sobom imao već dva teška testa, četiri osvojena boda potvrđuju da je spreman za najteže izazove. Sa druge strane, Kopenhagen je u prva dva kola već ispustio četiri boda, remijima sa Silkeborgom i Alborgom.

LIL – PARI SEN ŽERMEN, 20.00

(Fudbal, Superkup Francuske)

Prva prilika da se Parižani osvete Lilu za šampionsku krunu uzetu ispred nosa zakazana je za večeras u okviru Superkupa Francuske. Oba tima duel dočekuju nakon priprema i motivisani da trofejem otvore sezonu, alisudeći po rezultatima u kontrolnim duelima i aktivnostima na letnjoj pijaci prednost je na strani Pari Sen Žermena.

ROSTOV – ZENIT, 19.00

(Fudbal, Rusija 1)

Ubedljivim pobedama nad Lokomotivom (3:0) i Himkijem (3:1) Zenit je režirao idealan početak takmičarske godine, te će u istom ritmu pokušati da nastavi i na gostovanju Rostovu. Domaćin duel dočekuje kao potpuni autsajder, a poraz (0:2) od Dinama iz Moskve ukazao je na brojne boljke sa kojima se suočava.

ŠPANIJA – SLOVENIJA, 10.20

(Košarka, Olimpijske igre)

Evropski derbi Olimpijskih igara u Tokiju doneće odluku poziciji sa koje će današniji rivali dočekati narednu fazu. I Španci i Slovenci su uspeli da savladaju Argentinu i Japan te pred treće kolo imaju maksimalan učinak i pobednik susreta će narednu fazu dočekati kao lider Grupe C što garantuje i povoljniji položaj u sledećoj fazi.

ZVEREV – HAČANOV, 09.30

(Tenis, Olimpijske igre)

Pobedom nad Novakom Đokovićem Zverev je napravio najveći korak ka zletu, ali ne i poslednji, te će u borbi za tron odmeriti snage sa Karenom Hačanovim. Nemački i ruski teniser do sada su se sretali četiri puta, a posle dve pobede Aleksandra Zvereva, Hačanov je iz naredna dva izazova izlazio kao pobednik.


tagovi

najava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara