NAJAVA DANA (nedelja, 12. jul): Severni London se trese, Vezuv se dimi...

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.07.20. | 08:15

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Nakon dobrog restarta sezone Vulfsi su vezali dva poraza bez datog gola. Na poslednjih šest mečeva u Premijer ligi ovog kluba palo je 0-2 gola, ali su na poslednja tri odmeravanja sa ovim rivalom u svim takmičenjima postigli najmanje po dva pogotka.

ASTON VILA - KRISTAL PALAS, 15.15

(Fudbal, Engleska 1)

Vila se bori za opstanak dok je tim iz Londona siguran od ispadanja. Domaća ekipa je poražena na osam mečeva u poslednjih 10 kola, a na šest susreta u poslednjih osam kola nije uspela da zatrese mrežu.

TOTENHEM - ARSENAL, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Derbi Severnog Londona uvek ima poseban šmek, a naročito sada kada se oba kluba bore iz petnih žila za Evropu. Erik Dajer je pod suspenzijom, a Dele Ali pod znakom pitanja za domaćina. Mesut Ozil ima problem sa leđima i pitanje je da li će startovati za Arsenal.

ESPANJOL - EIBAR, 14.00

(Fudbal, Španija 1)

Eibar je slavio samo na dva od poslednjih 32 gostovanja u Primeri,a trenutno je u ligi cvezao šest poraza. Espanjol nije zatresao mrežu na pet susreta u poslednjih sedam kola.

LEGANES - VALENSIJA, 19.30

(Fudbal, Španija 1)

Poslednja tri odmeravanja ova dva rivala u svim takmičenjima završena su bez pobednika. A na poslednja četiri je došlo 0-2 gola. Valensija nije doživel poraz od ovog protivnika na poslednjih devet međusobnih susreta.

SEVILJA - MAJORKA, 22.00

(Fudbal, Španija 1)

Majorka se bori za opstanak, a Sevilja za Ligu šampiona. Majorka je poražena na 14 od poslednjih 17 gostovanja u Primeri, a na poslednja četiri je došlo poluvreme-kraj 2-2.

UDINEZE - SAMPDORIJA, 19.30

(Fudbal, Italija 1)

Sudar dva tima koji po svaku cene žele da se udalje od zone ispadanja. Udineze nije lsavio na poslednjih pet domaćinstava, ali je zato postigao namanje po dva gola u poslednja četiri kola.

NAPOLI - MILAN, 21.45

(Fudbal, Italija 1)

Dva velikana traže prodor u Ligu Evrope, a domaćin je za sada u boljoj poziciji pošto ima dva boda više. Napoli je inače slavio na pet od poslednjih šest gostovanja Milana u svim takmičenjima.

CSKA - RUBIN, 17.30

(Fudbal, Rusija 1)

Moskovljani se bore za odlazak u Ligu šampiona, a klub iz Kazanja da ostane u sigurnoj zoni na tabeli. Inače, CSKA je uspeo da sačuva mrežu na devet od pslednjih 11 susreta sa ovim protivnikom u svim takmičenjima.

FENERBAHČE - SIVAS, 20.00

(Fudbal, Turska 1)

Fenerbahče se bori da priđe pozicijama koja vode u Ligu Evrope, dok Sivas još mašta o Ligi šampiona. Statistika je na strani domaćina koji na svom terenu samo jedanput nije slavio od poslednjih 13 mečeva u svim takmičenjima kada mu je stizao ovaj protivnik.


tagovi

najava danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara