Navijači Udinezea (© AFP)
Navijači Udinezea (© AFP)

NAJAVA DANA (nedelja, 2. avgust): Ima sve da puca na Svetog Iliju!

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.08.20. | 08:28

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas

SPAL - FJORENTINA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Italija 1)

SPAL kao najslabija ekipa šampionata sa poslednjeg mesta napušta Seriju A, dok je tim iz Firence pri sredini tabele. Ni jednom ni drugima ništa ne znači meč, ali treba znati da je domaćin gubio na poluvremenu i na kraju šest susreta u poslednjih osam kola.

BOLONJA - TORINO, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Gosti su izbegli ispadanje, a domaćin je pri sredini tabele, tako da je ovaj poslednji meč tekuće sezone Serije A praktično nevažan. No treba znati da Bikovi nisu pobedili na poslednjih devet gostovanja u ovom takmičenju.

ĐENOVA - VERONA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Đenovljani se bore za opstanak zašta im je potrebna pobeda, mada im igra i bilo koji drugi rezultat ako Leče izgubi. Verona je siguran prvoligaš i naredne sezone, te verovatno slabo motivisana. Đenova je slavila na poslednja četiri domaćinstava ovom gostu u Seriji A.

LEČE - PARMA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Leče mora da pobedi, pa da čeka rezultat iz Đenove ne bi li znalo da li se izvuklo iz zone ispadanja, dok je Parma sigrna na 11. poziciji. Domaći tim sa juga Italije je postigao najmanje po dva gola u poslednja tri kola.

SASUOLO - UDINEZE, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

I jednima i drugima ovaj poslednji meč u tekućoj sezoni ništa ne znači. Statistika kaže da je Sasuolo postigao najmanje po tri gola na pet od poslednjih šest domaćinstava u ovom takmičenju. 

ŠANGAJ - HEBEI, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

Šangaj je vodio na poluvremenu i slavio na kraju psolednja četiri domaćibstava ovom protivniuku u Kini 1 u svim takmičenjima. Pritom je na poslednja tri uspeo da sačuva mrežu.

LIFAN - TJANĐIN, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

Lifan nema na raspolaganju niti jednog od pet stranih igrača za ovaj meč. Naposlednja tri odmeravanja ova dva kluba u svim takmičenjima palo je tri i više golova.

LUDOGOREC - LOK. PLOVDIV, 19.30

(Fudbal, Bugarska - Superkup)

Repriza prošlogodišnjeg Superkupa Bugarske. Tada je Ludogorec, ko9ji danas juri het trik ovih pehara, relativno lako slavio sa 2:0. Na poslednja tri nadetanja ova dva tima u svim takmičenjima došlo je GG, a na poslednja dva GG3+.

NJUKASL DŽETS - VESTERN JUNAJTED, 11.30

(Fudbal, Australija 1)

Oba tima nisu doživela poraz u psoeldnja tri kola, s tim što je gost vezao tri pobedeI to su sve tri išle u 3+, ali i GG. Dve od te tri završile su sa 5+ golova. Takođe, an dva od poslednja tri meča Džetsa došlo je 3+.

SUVON - DAEGU, 12.00

(Fudbal, J. Koreja 1)

Dok je Suvon već počeo, nakon 13 kola borbu za opstanak, Daegu ima za cilj da ostane među prvih šest za ulaz u Grupu za šampiona. Inače, Suvon nije kao domaćin izgubio od ovog gosta na poslednjih devet mečeva u svim takmičenjima.



tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara