Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (nedelja, 24. januar): Derbi Severozapada u FA kupu, Barsa bez kažnjenog Mesija i kaznena ekspedicija Hansija Flika u Gelzenkirhenu

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.01.21. | 07:25

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

Izabrane vesti

(Fudbal, FA kup)

Liverpul nije doživeo poraz od Mančester junajteda na poslednjih šest odmeravanja u svim takmičenjima. Na poslednja četiri Derbija Severozapada u svim takmičenjima palo je 0-2 gola.

ELČE - BARSELONA, 16.15

(Fudbal, Španija 1)

Barsa bez nezamenljivog Lionela Mesija gostuje jednom od najslabijih timova u Primeri. Katalonci su sačuvali mrežu inače na poslednjih sedam odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima.

ATL MADRID - VALENSIJA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Jorgandžije su vezale 12 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika u svim takičenjima. Atletiko je sačuvao mrežu na sedam od poslednjih osam domaćinstava u La ligi.

JUVENTUS - BOLONJA, 12.30

(Fudbal, Italija 1)

Juve je u svim takmičenjima vezao devet trijumfa protiv kluba Siniše Mihajlovića, a na osam od tih devet je postigao najmanje po dva pogotka. Bolonja je samo jednom slavila na poslednjih 13 gostovanja u Seriji A.

VERONA - NAPOLI, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Napoli je vezaoi sedam pobeda nad ovim protivnikom u svim takmičenjima. Na pet od poslednjih šest odmeravanja ova dva tima, takođe u svim takmičenjima, Napoli je vodio na poluvremenu i slavio na kraju.

ŠALKE - BAJERN , 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Bavarci su vezali devet trijumfa nad ovim protivnikom u svim takmičenjima. I za razliku od Šalke, koji je desetkovan povredama i bolestima, trener gostiju Hansi Flik može da računa pšraktično na sve fudbalere, osim letošnjeg pojačanja Njanzua.

HOFENHAJM - KELN, 18.00

(Fudbal, Nemačka 1 )

Hofenhajm je vezao pet pobeda nad ovim rivalom u svim takmičenjima, a na svih pet susreta palo je 3+ golova. Hof je postigao najmanje po tri gola kao domaćin ovom rivalu na poslednja tri meča u svim takmičenjima.

BORDO - ANŽE, 13.00

(Fudbal, Francuska 1)

Derbi same sredine tabele Lige 1. Anže je uspeo da sačuva mrežu na poslednja četiri gostovanja Bordou u svim takmičenjima. Takođe, nije poražen od Žirondinaca na poslednjih šest gostovanja u svim takmičenjima.

MOREIRENSE - PORTIMONENSE, 18.30

(Fudbal, Portugalija 1)

Na poslednja četiri obračuna ova dva rivala u svim takmičemjima palo je 0-2 gola. Moreirense je doživeo samo jedan poraz na posledjnjih 12 odmeravanja sa ovim rivaloom, takođe u svim takmičenjima.

FAJENORD - AZ, 16.45

(Fudbal, Holandija 1)

AZ je postigao najmanje po dva pogotka na devet od poslednjih 10 gostovanja u Erediviziji. Fajenord je sačuvao mrežu na poslednja tri domaćinstva u Holandiji 1.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara