NAJAVA DANA (nedelja, 26. maj): Finale za 120.000.000, Sporting kidiše na duplu krunu, košarkaška Evropa dobija vladara

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.05.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

LIDS - SAUTEMPTON, 16.00

(Fudbal, Engleska 1/2)

Izabrane vesti

Veliko finale za velike pare, milione i milione (tačnije 120.000.000), i to na Vembliju. Naravno ne teniskom, već fudbalskom a glavna premija je plasman u najjaču i najskuplju, svakako i najglamurozniju ligu na svetu, Premijer ligu Engleske.

HETAFE - MAJORKA, 14.00

(Fudbal, Španija 1)

Majorka je uspela da preživi još jednu sezonu u Primeri, mada je bilo baš za dlaku, dok je Hetafe odavno miran u sredini tabele, te i ne čudi što nije tresao mreže na šest utakmica u poslednjih osam kola.

SEVILJA - BARSELONA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Zavesa na 93. izdanje Primere spušta se u duelu razočaranih - Sevilja je ostala bez Evrope, a Barselona bez titule. Jedino im preostaje da odigraju za svoj groš, a takve utakmice mahom donose golove na obe strane, moguća je i dvojka.

ANTVERPEN - ANDERLEHT, 18.30

(Fudbal, Belgija 1)

Kad biste pitali navijače Antverpena, razočarane zbog totalnog fijaska prošlosezonskog osvajača „duple krune“ da li bi im smetalo da Anderleht pobedi rekli bi vam „ne“ jer ne podnose Klub Briž. To je pristojan argument za dvojku.

ATALANTA - TORINO, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Boginja provincije se trijumfalno vratila na čizmu nakon velikog evropskog uspeha i nema imperativ da sezonu završi trijumfom pošto je već obezbedila Ligu šampiona, tako da ovde treba biti oprezan.

VERONA - INTER, 20.4

(Fudbal, Italija 1)

Trijumfom u Salernu Verona se rešila svih briga i jedina motivacija za njene igrače mogla bi da bude to što za kraj igraju sa šampionom. Inter uveliko otaljava, ali bi mogao da pokaže da je titula u pravim rukama, pa tipujte na 2&3+.

KONJA - GALATASARAJ, 18.00

(Fudbal, Turska 1)

Tri pretnodna duela u srcu Anadolije pripala su domaćinu, ali sad bi remi završio posao i jednima, i drugima - Konji da bi opstala, a Galatasaraju da odbrani titulu. U tom kontekstu KIXVPPX nije isključeno, iako dvojka ima prevagu.

PORTO – SPORTING, 18.15

(Fudbal, Kup Portugala-finale)

Sporting je titulu šampiona Portugalije odavno proslavio, a sada se nameračio na duplu krunu koju čeka od 2002. godine. Na poslednjem koraku pred decenijsko dostignuće stoji mu Porto, branilac trofeja i dvostruki uzastopni osvajač kupa.

REAL MADRID - PANATINAIKOS, 20.00

 (Košarka, EL-finale)

Aktuelni šampioni Evrope imaće priliku da odbrane titulu iz Kaunasa i sada u Berlinu imaju protivnika koga odavno nije bilo u finalu - moćni Panatinaikos. Zanimljivo Real i Panatinaikos nikada do sada nisu ukrstili koplja u finalu, u nedelju će biti prvi put. Tada ćemo saznati da li se dominacija Reala nastavlja, ili ponovo kreće era Panatinaikosa koji se nije popeo na krov Evrope još od Željka Obradovića.

OLIMPIJAKOS - FENERBAHČE, 17.00

(Košarka, EL-za 3. mesto)

Razočarani, ali donekle željni da se dokažu da nisu u Berlin stigli samo kao turisti. Doduše, navijači i grčkog i turskog velikana gledaju ovaj meč drugačijim očima nakon velikih tenzija pred početak Fajnal fora.



tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara