Novak Đoković (©AFP)
Novak Đoković (©AFP)

NAJAVA DANA (nedelja, 5. novembar): Triptih u Mozzart Bet Superligi, Novak vs Dimitrov, beogradski evroligaši protiv bure jadranske

Vreme čitanja: 3min | ned. 05.11.23. | 08:09

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

LUTON - LIVERPUL, 17.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Redsi su doživeli samo jedan poraz na čak 21 vezanoj utakmici u Premijer ligi. Na osam mečeva u poslednjih devet kola Liverpul je postizao najmanje po dva gola.

REAL M. - RAJO V, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Tim iz Valjehasa je poražen na poslednjih 12 gostovanja madridskom gigantu, u svim takmičenjima. Real je slavio na devet susreta u poslednjih 11 kola. Primere.

FJORENTINA - JUVENTUS, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Susret starih prijatelja u Firenci. Na jednoj strani Nikola Milenković, a na drugoj Dušan Vlahović, s kojim je svojevremeno nosio iste boje u Partizanu, pa onda upravo u Firenci. Sjajni prijatelji i toliko opušteni kada su zajedno, da su znali da se zanesu na srpskom i na treninzima Fjorentine.

VOLFSBURG - VERDER, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Volfsburg je u seriji od tri poraza u Bundesligi. Klub iz Bremena je je postizao najmanje po dva pogotka na šest susreta u poslednjih sedam kola.

VOJVODINA - ŽELEZNIČAR P, 15.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Nakon remija sa Čukaričkim na Banovom brdu (2:2), gde im je malo nedostajalo da dođu do celog plena, fudbaleri Vojvodine žele da se vrate u pobednički ritam u Mozzart Bet Superligi. Novosađani su zalet uhvatili prolaskom u osminu finala Kupa Srbije, nakon što su slavili u gradskom derbiju protiv Novog Sada.

ČUKARIČKI – TSC, 15.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Derbi kola, sudar dva predstavnika Srbije na evropskoj sceni. TSC je u mnogo boljoj formi, ali Čukarički odmorniji dočekuje meč, pošto su Topolčani u sredu igrali protiv Zvezde na Marakani, osvojili bod (1:1), međutim, dobro su se fizički potrošili. Za to vreme Brđani su teškom mukom, na penale, prošli Radnički s Novog Beograda u Kupu Srbije.

VOŽDOVAC – RADNIČKI NIŠ, 19.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Radnički je napokon uhvatio dobar ritam, solidne partije su konačno počele da se „pretvaraju” u bodove. Nišlije su vezale u prvenstvu tri meča bez poraza, dok su u Kupu kao gosti eliminisali Metalac sa 3:0. Od šest poslednjih utakmica ova dva kluba, pet je došlo u 0-1 gol, što bi mogao da bude trend koji će se nastaviti.

SPLIT - PARTIZAN MOZZART BET, 17.00

(Košarka, ABA 1)

Nakon dve pobede u gradskim derbijima, u oviru Evrolige i Jadrana, crno-beli su doživeli tesan poraz od Baskonije koju je tek preuzeo Duško Ivanović, a koja je usput ogolila već jasne kadrosvke probleme pod obručem. Pobeda po Marjanom je pod obavezno.

C. ZVEZDA - BUDUĆNOST, 19.00

(Košarka, ABA 1)

Posle dva vezana poraza u večitom derbiju, i u Evropi i na Jadranu, Crvena zvezda je sa novim trenerom slavila u Evroligi nad Bajernom i pritom, što je još važnije, "dobila" Miloša Teodosića i Jaga koji su se konačno razigrali kako znaju i umeju.

N. ĐOKOVIĆ - G. DIMITROV, 15.00

(Tenis, ATP Pariz masters-finale)

Već su se dva puta sreli dvojica tenisera i u oba navrata slavio je Đoković! Prvo na Australijan Openu kada je bilo 3:0, onda i na Mastersu u Rimu gde je Bugarin dobio jedan set. Dimitrov je samo jedan meč u Parizu završio bez izgubljenog seta, najbolji na svetu je poslednja tri dobio rezultatom 2:1. U međusobnim susretima Đoković ima decenijsku seriju bez poraza.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara