(©Reuters)
(©Reuters)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 2. avgust): Sočijev poslednji ispit pred Partizan

Vreme čitanja: 3min | pon. 02.08.21. | 08:02

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

TSC – KOLUBARA, 19.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Srbija 1)

Ubedljivo je sastav Mladena Krstajića počeo novo prvenstvo. Osvojio je svih šest bodova sigurnim pobedama: najpre je u Senti uzeo meru Novom Pazaru (2:0), da bi u Gornjem Milanovcu bio bolji od Metalca (4:2). Kolubara se privikava na superligaški fudbal, lako je poražena u Kruševcu (0:3), a onda odigrala 1:1 sa Radnikom (1:1).

AHMAT GROZNI – SOČI, 19.00

(Fudbal, Rusija 1)

Poslednji meč Sočija pred duel sa Partizanom u četvrtak u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija. Ovaj tim je slavio dve ubedljive pobede u prethodnom kolu evropskog takmičenja, ukupnim rezultatom 7:2 eliminisao Kešlu iz Azerbejdžana, ali je na premijeri Premijer lige Rusija poražen od Nižnjeg i sad traži iskupljenje protiv sastava koji je na premijeri savladao Krila u Samari.

GOMEL – BATE BORISOV, 19.50

(Fudbal, Belorusija 1)

Beloruski velikan u lošem raspoloženju dočekuje susret 18. kola. U prethodnom je poražen od Dinama iz Bresta na svom terenu, u međuvremenu ga je Dinamo iz Batumija izbacio iz Lige konferencija, a na tabeli zaostaje za Šahtjorom iz Soligrska bod, pri čemu ima tri utakmice više. A Gomel je u seriji od pet mečeva bez poraza (četiri pobede i remi).

SONDERIJSKE – NORDSJELAND, 19.00

(Fudbal, Danska 1)

Domaćin igra neefikasno na početku sezone. Na premijeri je remizirao bez golova na gostovanju Silkeborgu, dok je minulog vikenda bio bolji od Vejlea (1:0). Nordsjeland ima poraz od Viborga (1:2) i nerešen ishod sa Arhusom (0:0). Prošle sezone domaćin teren je u oba sluičaja bio prevaga, mečevi su završeni rezultatom 2:1.

AIK – HALMŠTAD, 19.00

(Fudbal, Švedska 1)

Želi tim iz Stokholma da zadrži priključak sa vodećim ekipama, pošto je u prošlom kolu odigrao samo 1:1 na gostovanju Erebru. Kod kuće mu ide bolje, od prethodnih sedam utakmica slavio je na pet. Mada, Halmštad je u seriji od sedam susreta bez poraza.

OKSER – GRENOBL, 20.45

(Fudbal, Francuska 2)

Sastaju se timovi koji su minule sezone bili pri vrhu tabele, ali su uskraćeni za promociju. Okser nije ni došao do plej-ofa (kratak dva boda), dok je Grenobl bio u doigravanju, međutim, u polufinalu ga je savladao Tuluz. Na otvaranju novog prvenstva Okser je doneo tri boda iz Amijena (2:1), dok je Grenobl ubedljivo poražen kod kuće od Pariza FC (0:4).

KAUNO ŽALGIRIS – SUDUVA, 18.00

(Fudbal, Litvanija 1)

Ostalo je deset kola do kraja litvanskog prvenstva, a situacija na vrhu tabele je takva da čak četiri tima gaji realne šanse za osvajanjem titule. Kauno je tek na četvrtoj poziciji i potrebno mu je da pobeđuje u nizu, što je zahtevan posao, jer je u prethodnih pet rundi slavio samo u jednoj. Suduva stoji nešto bolje, u minula tri meča u borbi za bodove ne zna za poraz, ali na strani je dobila samo jednu od pet poslednjih utakmica.

INTER TURKU – HONKA, 17.30

(Fudbal, Finska 1)

Posle pet sušnih mečeva, Inter Turku je u prethodnom kolu konačno zablistao i doneo tri boda sa gostovanja Marienhamnu. Bio je to prvi duel posle mesec i kusur na kome je odbrana izdržala da ne primi gol. Ni Honki defanziva nije jača strana, matirana je na minula četiri meča, a u gostima je poslednji put sačuvala mrežu još 13. marta.

KINA Ž – BELGIJA Ž, 10.20

(Košarka, Olimpijske igre)

Meč vredan prvog mesta u Grupi C i, na papiru, lakšeg rivala prilikom žreba za četvrtfinale. Belgija je dobila Australiju 15, a Portoriko 35 razlike. Kineskinje su bile još ubedljivije protiv Portorikanki (97:55), dok su se u drugom kolu namučile sa Australijankama (76:74).

AUSTRALIJA Ž – PORTORIKO Ž, 14.00

(Košarka, Olimpijske igre)

Oba tima su ispala sa turnira, u završnom kolu igraju za prestiž. Australija ima bolju koš-razliku, čak je do početka poslednje četvrtine vodila protiv Belgijanki, ali je na kraju izgubila 15 razlike, a u drugoj rundi tesno od Kine (74:76). Reprezentativke Portorika su postigle samo 107 poena na turniru.


tagovi

najava danaklađenjesportsko klađenjeInternet klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara