Stadion Voždovca (©Star Sport)
Stadion Voždovca (©Star Sport)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 30. avgust): Proleter potvrđuje „brejk“ iz Niša, Kolubara na testu na Krovu

Vreme čitanja: 3min | pon. 30.08.21. | 06:08

Pogledajte pregled najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

PROLETER - RADNIČKI 1923, 17.55

Izabrane vesti

(Fudbal, Srbija 1)

Minimalnom pobedom nad Radničkim iz Niša Proleter je konačno okusio slast pobede u aktuelnom prvenstvu te motivisan dočekuje Kragujevčane koji su u prethodna četiri kola osvojili samo bod. Aktuelni rivali poslednji put su odmerili snage u prvoligaškom društvu u sezoni 2017/18, a oba susreta u pomenutoj takmičarskoj godini pripala su Novosađanima.

VOŽDOVAC - KOLUBARA, 20.55

(Fudbal, Srbija 1)

Posle dve vezane pobede, Kolubara je pretrpela poraz od Partizana, te će na željeni kolosek pokušati da se vrati na gostovanju Voždovcu koji je takođe ostvario dobre rezultate u mesecu na izmaku i susret dočekuje oskokoljen sa dve pobede.

SARAGOSA - KARTAGENA, 22.00

(Fudbal, Španija 2)

Saragosa posle remija na premijeri protiv Ibice je pretrpela poraz od Valjadolida te gostovanje Kartagene dočekuje sa željom da oseti slast prve pobede. Iz istog ugla na utakmicu 3. kola gledaju i gosti koji su u prethodna dva kola oba puta poraženi, te nemaju povoda ni prostora za kalkulacije.

LE MAN - SET, 21.00

(Fudbal, Francuska 3)

Le Man je utisak posle sjajnog početka sezone pokvario porazom u prethodnom kolu, dok je istovremeno, Set nakon dva poraza upisao prvi trijumf, te današnji meč najavljuje neizvesnu bitku. Prethodne sezone Set je na strani odneo bod (1:1), dok je na svom terenu stigao do celog plena (2:0).

MEPEN - TSV Havelse, 19.00

(Fudbal, Nemačka 3)

Fudbaleri Havelsea zaboravili su kad su poslednji put u zvaničnom duelu ostali neporaženi što je povod domaćinu da u današnjem susretu napadne treću ovosezonsku pobedu. Dodatni adut Mepena je domaći teren na kojem od početka sezone ima maksimalan učinak, a gosti, ukoliko žele da režiraju iznenađenje moraće da znatno poprave defanzivu s obzirom na to da su primali po makar dva gola na poslednja četiri susreta.

AKADEMIJA KLINĆENI – MIOVENI, 17.00

(Fudbal, Rumunija 1)

Prve znake života u novoj sezoni Akademija Klinćeni je pokazala u prošlom kolu, kada je u gostima protiv Kindije osvojila prvi bod (2:2). Imaće dana šansu da taj rezultat nadogradi kod kuće protiv Miovenija, koji je u dobroj formi, dobio je tri od poslednje četiri utakmice u prvenstvu. Gosti vole da igraju fudbal na malo golova, tri poslednja meča završili su rezultatom 1:0, od toga su dve bile pobede.

GAZ METAN – UTA ARAD, 20.00

(Fudbal, Rumunija 1)

Domaćin je u očajnoj formi, ima samo četiri boda, od toga je tri uzeo u prvom kolu pobedom nad Miovenijem. UTA igra promenljivo, za njom su dva vezana trijumfa, ali oba ostvarena na domaćem terenu. Prošle sezone od tri međusobna susreta dva je dobio tim iz Arada, a jednom je slavio Gaz Metan.

VEJMUT – MEJDENHED, 16.00

(Fudbal, Engleska 5)

Sudar dva tima koji su u potpuno različitim formama dočekali start prvenstva. Dok je Vejmut startovao sa dva poraza, Mejdenhed je dobio obe dosadašnje utakmice. Ipak, trend međusobnih susreta je potpuno na strani domaćina, koji je prošle sezone dobio sva tri meča protiv ovog rivala, dva u prvenstvu i jedan u kupu.

HAPOEL NAZARET – HAPOEL JERUSALIM, 19.00

(Fudbal, Izrael 1)

Prvo kolo za dva Hapoela. Prošle sezone su bili drugoligaši i zajedno su ušli i elitni rang, klub iz Nazareta kao prvi, a imenjak iz Jerusalima kao drugi na tabeli. Ono što je znak raspoznavanja kada se sastaju ova dva tima je mali broj golova. Na poslednjih 12 međusobnih susreta, na samo tri je bilo tri ili više pogodaka.

UNION SANTA FE – ARGENTINOS JUNIORS, 19.30

(Fudbal, Argentina 1)

Tri boda razlike između ova dva tima posle osam odigranih kola. Ne blistaju u igri ni Santa Fe ni Argentinos. Gosti imaju nešto više problema sa povredama, nedostajaće im Avalos, Erera i Sosa, dok domaćinu fali samo Luna Dijale. Prednost Uniona je u bilansu međusobnih odnosa, pošto Argentinos ima samo jednu pobedu u poslednjih deset godina.



tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara