©MN Press
©MN Press

NAJAVA DANA (ponedeljak, 6. septembar): Srbija overava drugo mesto, Gvineja napada Marokov niz

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.09.21. | 07:56

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

JUŽNA AFRIKA – GANA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za SP)

Prošlo je punih 11 godina otkako je Južna Afrika poslednji put pobedila Ganu. Šest utakmica odigrano je od tada, Crne zvezde su slavile dva puta, dok je četiri puta bilo nerešeno. Poslednji susret je bio u martu u Johanesburgu i završen je bez pobednika – 1:1.

OBALA SLONOVAČE – KAMERUN, 21.00

(Fudbal, kvalifikacije za SP)

Obala Slonovače je u seriji od sedam utakmica bez poraza, a uz to na tri poslednja duela sa Kamerunom ima dva remija i pobedu. Ipak, Lavovi su dobro otvorili kvalifikacije, u prvom kolu su savladali Malavi sa 2:0 i zadovoljili bi se i bodom na ovom gostovanju.

PORTUGALIJA U21 – BELORUSIJA U21, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za EP)

Portugalija je najveći favorit u grupi da se plasira na Evropskog prvenstva, a danas će početi kvalifikacije. Rival je Belorusija, koja je u prvom meču izgubila kod kuće od Islanda (2:1) i pravo čudo će joj biti potrebno pa da izbegne poraz na ovom gostovanju.

UESKA – OVIJEDO, 21.00

(Fudbal, Španija 2)

Dobro je Ueska otvorila takmičenje u Segundi, posle dve početne pobede izgubila je od Las Palmasa. Danas će imati dobru šansu da se vrati na pobedničku stazu, jer joj u goste dolazi Ovijedo koji još nema pobedu u novoj sezoni.

BOLTON – BARTON, 21.00

(Fudbal, Engleska 3)

Barton je verovatno jedan od najomraženijih rivala Boltonu. U pet dosadašnjih međusobnih susreta Vonderersi nisu uspeli da dobiju nijedan, tek su jednom izvukli remi. Prošle sezone su pljuštali golovi na njihova dva duela: bilo je najpre 4:3 za Barton, a onda 2:2.

RED STAR – ORLEAN, 21.00

(Fudbal, Francuska 3)

Zaostali meč 5. kola francuske treće lige. Šansa Red Staru da ispliva iznad opasne zone, pošto ima svega tri osvojena boda. Poslednja tri duela ova dva tima su završena nerešenim rezultatom, dok domaćin od 2016. godine ne zna za trijumf nad Orleanom.

PORTUGALIJA – SRBIJA, 17.30

(Odbojka, Evropsko prvenstvo)

Evropski šampion Srbija ulazi kao apsolutni favorit u ovu utakmicu. Portugalci su uspeli da uzmu set Poljskoj, pa dva boda protiv Belgije, ali objektivno su slabiji tim od Kovačevih pulena, koji bi trijumfom trebalo da overe osvajanje drugog mesta u grupi.

POLJSKA – BELGIJA, 20.30

(Odbojka, Evropsko prvenstvo)

Nakon pobede nad Srbijom, Poljska je pustila krila i nadomak je osvajanja prvog mesta u grupi. Belgija ume da iznenadi, ali deluje kao nemoguća misija da u Krakovu tuče domaćina. Pre trijumjfa nad Grčkom u prošlom kolu, Crveni đavoli su imali osam poraza u nizu.

BUGARSKA – ITALIJA, 15.45

(Odbojka, Evropsko prvenstvo)

Direktan okršaj za prvo mesto u grupi nakon dve runde. I Bugari i Italijani su dobili utakmice prvog kola. Stari su rivali, ali je Bugarska, ipak, redovna mušterija Azurima. Od poslednjih deset međusobnih susreta Italija je dobila devet.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara