Lukaku i Žoržinjo (Reuters)
Lukaku i Žoržinjo (Reuters)

NAJAVA DANA (subota, 23. oktobar): Ziceri za Siti i Čelsi, Milan u Bolonji zaboravlja evropski krah

Vreme čitanja: 3min | sub. 23.10.21. | 07:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Siti ima aktivne ruzultate u grupnoj fazi Lige šampiona, a Brajton je nezgodan. Umorni su oni, a Brajton je u poslednja tri kola na remi uspevao da navuče Kristal Palas, Arsenal i Norič. Tako stoje stvari, a seća se dobro Mančester siti poslednjeg majskog sudara sa Bratonom koji ga je dobio sa 3:2. To ne bi smelo da im se ponavlja.

ČELSI – NORIČ, 13.30

(Fudbal, Engleska 1)

Lideru na noge dolazi fenjeraš. I da nije u pitanju premijerligaški zalogaj, jasno bi vam bilo da je Norič osuđen na propast. Tuhel sa Vernerom i Lukakuom može s njima da se poigrava, pa će fokus tipovanja biti okrenut ka golovima. Može se to Čelsi žestoko nakon pobede nad Malmeom u trečem kolu grupne faze Lige šampiona.

BAJERN – HOFENHAJM, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Ići Bavarcima na noge, za mnoge je kao izlazak pred streljački vod. Neće biti lako Hofenhajmu da izbori ma šta, jer domaćin ulazi u susret nakon besprekorne pobede nad Benfikom u Ligi šampiona, koja je pala sa 0:4. Hofenhajm će se dakle čuvati sramote.

RB LAJPCIG – GROJTER FIRT, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Grojterova detelina vene i nestaje s mape Bundeslige. Izvukli su samo bod iz osam odigranih utakmica, pa RB Lajpcig vreba popravne bodove za borbu sa Kelnom i Volfsburgom. Čini se lako će do njih kako loše igra Grojter, pa će ovde mimo konačnih ishoda, tipovanje na golove biti maksimalno interesantno.

BORNMUT – HADERSFILD, 16.00

(Fudbal, Engleska 2)

Pet bodova zalihe ima Bornmut u odnosu na Fulam. Jasno, pozicija nje zacementirana, pa meč sa Haderfildom za njih ima veliku ozbiljnost. Gosti su šesti, rado bi se peli na tabeli, tako da bi im i bod odgovarao na ovom meču, bdući Bornmut do ovog momenta niko nije pobedio.

BOLONJA – MILAN, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Gostujući Milan ima sedam povređenih igrača. Rokada u igri će svakako biti, ali ne verujemo da će Bolonja moći da ugrozi tim koji je parirao Portu, pa ipak izgubio s minimalcem u Ligi šampiona. Inače, tradicija priziva tipovanje na Milan, kao i česte GG3+ ishode.

ATL. BILBAO – VILJAREAL, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

U Ligi šampiona, Viljareal je preslišao Jang Bojs sa 1:4. To krepi tim pred gostovanje Bilbau, koji kao i oni i ne beleži previše dobre rezultate u Primeri. Reklo bi se, osrednji su i jedni i drugi. Svaki ishod je moguć, a na poslednja dva susreta para dolazio je X. Konkretno, četiri, od proteklih pet mečeva ovih timova završeno je nerešenim rezultatom.

SPARTAK – METALAC, 17.00

(Fudbal, Srbija 1)

Spartak će ugostiti Metalac sa ciljem da nastavi da niže bodove posle minimalca izborenog u Novom Pazaru. Povod za optimizam domaćina je činjenica da su gosti osvojili samo bod u pretodna tri meča. Dakle, Golubovi će se truditi da izvuku sve što mogu od Milanovčana, koji će u Subotici najverovatnije zaigrati nešto defanzivnije.

GRASHOPERS – CIRIH, 20.30

(Fudbal, Švajcarska 1)

Ima štofa u Grashopersu, uprkos poraza u prošlom kolu. Cirihu koji se bori za prvo mesto sa Bazelom to znači da imperativnu želju da dođe do tri boda neće lako ostvariti. Inače, Grashopers je na poslednje tri utakmice beležio raspucane rezultate, a Cirih je poslednji meč para dobio sa 2:1.

KRKA – PARTIZAN, 19.00

(Košarka, ABA liga)

Tim iz Novog Mesta, za razliku od nekih ranijih sezona, ulazi u ovaj meč sa solidnim skorom, od po dve pobede i poraza, od kojih je jedan, onaj protiv Mege pretrpljen tek posle propdužetka. Ipak, teško da će bilo ko pre podbacivanje lopte postaviti pitanje o imenu favorita, jer ekipa Željka Obradovića iako je imala amplitude u igri, ne samo na severu Nemačk,e nego i u pojedinim jadranskim duelima, uveliko je potvrdila da značajno odskače kvalitetom i potencijalom od ogromne većine rivala u regionu.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara