Detalj sa susreta Inter-Real Madrid(©Reuters)
Detalj sa susreta Inter-Real Madrid(©Reuters)

NAJAVA DANA (utorak, 7. decembar): Real-Inter, Rosoneri sa Liverpulom, ma Liga šampiona!

Vreme čitanja: 3min | uto. 07.12.21. | 07:48

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Teoretska šansa za Klub Briž da otme RB Lajpcigu treće mesto u Grupi A postoji, a nama nije potrebno da naglašavamo koliko je ona tanka na Parku prinčeva. PSŽ će iz sve snage geledati da se osveti rivalu za pređašnji remi, ali budite oprezni. Poketinova armada je vezala dva remija u Ligi 1, što će je svakako moralno sputavati na vrlo bitnm meču za popravljanje utiska u Ligi šampiona. 

RB LAJPCIG – MAN. SITI, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Sa osmoricom van stroja, RB Lajpcig ima za šta da brine. Siti je u zamahu, a oni u brigama zbog rupa koje su rezultovale između ostalog i porazima od Leverkuzena i Union Berlina. Setite se samo kako je Mančester Siti do noga tukao Nemce u septembru, kada je na semaforu, mimo fudbalske logike ostalo zabeleženo 6:3, na konto domaćina. Eto, zašto se RB Lajpcig plaši ovog meča.

MILAN – LIVERPUL, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Milan ima osam povređenih, a Liverpul četiri. Međutim gostima sada sa 15 bodova ne treba ništa, a Italijanima bi makar nešto značilo zbog borbe sa Atletiko Madridom i Portom. Kakve su im šanse ostaje da vidimo, ali ne smemo da zaboravimo da je Klopova ekipa od njih sredinom septembra bila bolja, te da ih je savladala sa 3:2. To su suve činjenice.

AJAKS – SPORTING, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Najbolji, protiv drugoplasiranog. Tako na tabeli stoje Kopljanici sa svih pet pobeda, naspram Sportinga koji ima devet bodova. S obzirom da su kod kuće u septembru tučeni sa 1:5, jasmo je šta može da ih sačeka sada, tako da će se ovde po svoj prilici naviše razmatrati tipovanja na golove, pa i kombinacije s većom količinom istih.

DORTMUND – BEŠIKTAŠ. 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Bešiktaš je bez osvojenog boda, a Dortmund ih ima tek šest, čemu su kumovali vezani porazi od Ajaksa (4:0), zatim (1:3), i konačno od Sportinga (3:1). Ceh trebaju da plate Turci koje su Nemci u prvom kolu dobili sa 1:2. Međutim, neće to biti ni tako lako, imajući u vidu ne tako dobru formu Borusije koja je izgubila dva od proteklih pet mečeva u Bundesligi.

PORTO – ATL. MADRID, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Oba tima su oslabljena, zbog povreda i suspenzija, pa neće igrati u najjačim sastavima. Domaćinu nedostaju zbog povreda Fransisko Konseisao, Pepe i Ivan Marsano, dok je Mateus Uribe protiv Liverpula ponovo dobio žuti karton, treći u sezoni, pa je zaradio meč suspenzije. S druge strane za Atletiko neće igrati bivši fudbaler Zmajeva Felipe, koji je suspendovan zbog crvenog kartona koji je dobio protiv Liverpula. Uz to na meču sa Majorkom povredio štoper Stefan Savić.

REAL MADRID – INTER, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Inter bez Kolarova i još petorice ide na Santjago Bernabeu, na derbi Grupe D, sa Realom koji ga je prošli put savladao s minimalcem. Pomenuta utakmica bila je statistički egal, ali Inter nije uspeo da iskoristi ni jedan od pet šuteva u okvir gola. S obzirom da je Ančelotijeva ekspedicija pred ovaj meč dobila Sosijedad sa 0:2, Inzagijevu postavu čeka teško gostovanje.

ŠAHTJOR – ŠERIF TIRASPOLJ, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Šerifovim iznenađenjima došao je kraj kada su ih Inter i Real Madrid preslišali. Međutim, protiv najtanjeg Šahtjora, tim iz Tiraspolja može da se nada uspehu. Prošli put je bilo 2:0 za njih, mada je ukrajinski tim imao apsolutnu inicijativu, odnosno premoć po pitanju poseda lopte.

VOŽDOVAC – VOJVODINA, 14.00

(Fudbal, Srbija 1)

Niko, pa ni Voša ne voli veštačku travu Voždovca. Đorđević će za to spremiti Lale, a sigurno neće zanemariti protivnika, uprkos loše serije Voždovca koja broji dva remija, plus tri vezana poraza. Inače, Vojvodina iza sebe ima tradciju pobeda na mečevima para – dobila je poslednja četiri meča para.

VENECIJA – VALENSIJA, 20.00

(Košarka, Evrokup)

Neizvesnost je na pomolu, budući da su obe ekipe u nestabilnim formama. Posednje što smo videli od Venecije protiv Breše u nacionalnim vodama ne uliva nam poverenje u njih, pa svakako nešto više treba očekivati od Valensije i debelo obratiti pažnju na nizove timova, kako bi se što bolje procenile mogućnosti, a s njima i ponuđene margine.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara