Komentari na vest

Najbolja verzija Slobodana Uroševića: Levi bek raspucan kao da je Rikardo, Partizan odradio TSC (VIDEO)

G

Gago Ljumovski Obr

pre oko 2 godine

kao 60-o godišnji Partizanovac koji je vaspitao dete da voli Partizana me sramota ovakvih sklanjalica. Nalete nam u Evropi prejaki Gent, Flora, Anartozis i Fajenord a gaće same spadaju... dok kod Bjeke u ligi teče med i mleko. Pune mreže. Zakoprca se šaran, udje kokoška. U jednom Evropskom meču primimo golova koliko za celu polusezonu... idi begaj. Doniniraj
b

batabane

pre oko 2 godine

Bjeka ??? Nagradno pitanje,koje Bjeku delegirao u Fss.Malo cu ti pomoci.Partizan,nije.
k

krece lagano

pre oko 2 godine

masina da se zagreva za najbitnije utakmice, mozzart nista ne objavljuje a arena ne prikazuje. Svaka vam cast novinari, sedma silo, ma sta sedma prva! Najbolji ste
k

krece lagano

pre oko 2 godine

masina da se zagreva za najbitnije utakmice, mozzart nista ne objavljuje a arena ne prikazuje. Svaka vam cast novinari, sedma silo, ma sta sedma prva! Najbolji ste
L

LuloLulo

pre oko 2 godine

Dva najbolja klasicna lijeva beka su nam trenutno igraci Czv i Partizana, i igraju u domačoj ligi, a desnog beka nemamo ni na vidiku. Nemamo izbora nego da igramo sa tri stopera i wing bekovima
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Sklanjaju se i omogucavaju svi da ove neznalice i najvece VARalice osvoje titulu i igraju LS! Ovakav cirkus i lopovluk od njih do sada nije vidjen! Oborili su svoje sopstvene rekorde tokom decenija istih!
N

Nikola021

pre oko 2 godine

Govna administratorska ne objavljuju komentare..

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Takuma Asano dao 2 gola za Bohum...jel cujete grobari...samo neka ovi vasi ostanu jos 20 godina bar
R

Raša P

pre oko 2 godine

Hoće li biti izvinjenja Stanojevića zbog Vara. Njegova današnja izjava apsulutno nije dovoljna jer je prethodno optuživao Zvezdu!

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

sta ste poludeli grobari, bas ste besni posle ovakve pobede....sto bre
S

Sta reci

pre oko 2 godine

Kad Kataji golove daje kao na traci...sklanjalica nevidjena.

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

hahaha...placi...placi...nista ti drugo ne preostaje
G

GostNezvani

pre oko 2 godine

Meni je bilo najboljih poslednjih 15 minuta utakmice gde Partizanovi igrači ne umeju da organizuju kontru i ne umeju da daju gol. Strašno!
l

lool

pre oko 2 godine

TSC je i pre Bjeke bio grobarska sklanjalica.Danas nema VARa ali i cemu? Zvezdi daju gol iz cistog ofsajda od 2metra i kao gleda se VAR i opet goj jer je danas novo pravilo u Srpskom fudbalu... Ovo je snesnk
f

fan

pre oko 2 godine

sta očekivati od utakmice kad je vlasnik TSC-a bio u upravi Partizana, da neće možda da im kaže da grizu...
G

Gost122

pre oko 2 godine

Ima jedan špic Milan Vidakov iz Mladost GAT, jako talentovan za davanje golova, treba ga dovesti!
J

Jojke444

pre oko 2 godine

Dobro Milane
V

VALJAK VERITAS

pre oko 2 godine

KO MISLI DA SE NE REZIRAJU UTAKMICE TAJ JE ZALUTAO U SPORTU ! BITANGE NAM KLUBOVE VODE. E KO JE VESTIJI TAJ UZIMA TITULU ,A OVI IZ PARTIZANA DOKAZALI DA SU KILAVI !
S

SREMCI -,, GOSPODO " NAPUSTITE KLUB

pre oko 2 godine

STANOJE I ,,kilava UPRAVO " PRODALI STE titulu ONOG momenta kad NISTE POJACALI KLUB. Sad CEKAJTE SADIKOV NOVAC A OD TITULE NISTA. NE LAZITE NAVIJACE FOTELJASI ,AMATERI !
V

VALJAK I istina

pre oko 2 godine

STANOJE GOTOVO JE. MI MESTIMO ALI I ,,CIGANI" NE SPAVAJU ,MESTE. ZNACI ODLUCUJE DERBI A MI NISMO NISTA BOLJI. GDE JE JUDA ILIJEV I NJEGOVA POJACANJA. ,,UPRAVO " NEMA TITULE ! SASTAV NAM JE SLAB ,BEKOVI ,SREDINA I NAPAD ,SVI KARIKE SPORE ,SLABE. OD DANAS - NJIH IGRACA JEDNO 5-6 ZA REZERVE. KOJI PRVI TIM ! ZNACI NAMA FALE DOBRI IGRACI .
М

Мангупи

pre oko 2 godine

А навијача 200, срамота
V

VALJAK I ISTINA

pre oko 2 godine

A KOGA DA GLEDAJU PO OVAJ KIJAMET. VAZURU ,VUCELU ILIJEVA ZAVALJENIH U FOTELJE. ONI SU ZLO KLUBA. NE SHVATAJU DA NAM JE TIM PROSECAN A NEKOLIKO ISPOD PROSEK. GOSPODO SA JOVICEM ,HOLENDEROM MILOVANOVICEM, SANICANINOM ,MILJKOVICEM TERZICEM. TITULA SE NE OSVAJA. ONI MOGU DA UDJU KAD JE RESENA UTAKMICA. DA IH SPREMATE ZA PRODAJU. ,,UPRAVO " MI TIM NEMAMO. NE ZA TITULU ! ,,CIGANI SE DOBRO POJACALI I UZECE OPET. STO IH NISMO POBEDILI KAD JE TREBALO ,I OPET NECEMO ! ZATO KAD NE ZNATE DA VODITE KLUB ,NAPOLJE ! AMATERI U FOTELJE ! SIKTER BRE SVI ,LOPOVI !
G

Gost43

pre oko 2 godine

Da gledamo lopove koji nas lazu I MULJAJU. PARTIZANOVCI svi na kosarku tamo se Klub voli. FUDBAL nam vode neznalice I AMATERI !
c

cirkus ! ! !

pre oko 2 godine

Zlocin je i pomisliti na produzenje ugovora Jojicu,Markovicu,Miljkonu,Obradovicu...kakva grupa panjeva i invalida.Stanoje odlazi,uprava napolje !
A

ARMIJA NAVIJACA

pre oko 2 godine

UPRAVA JE NAJVECE ZLO PARTIZANA. KRPELJI ZASELI U FOTELJE NECE DA ODU. UZIMAJU VELIKI NOVAC KO SEICI. NAPOLJE BRE BAGRO !
9

91

pre oko 2 godine

Dok god je filijala ko sto su tsc vas ce gaziti flore i samroci.
x

xD

pre oko 2 godine

Lepo su zatvorili nezgodnije klubove sa svojim ljudima.
G

Guza

pre oko 2 godine

Najbolja verzija Bjeke do sada !
P

Plac majke Stanoja

pre oko 2 godine

Sad je prica o kazni za trenera Partizana dobila na znacaju, cirkus se nastavlja "odradjena" tri nova boda, var ne postoji da pokaze penal a ocekujte da ce ovih dana pomenuta kazna treneru biti ili ukinuta ili visestruko umanjena.
S

Samo PARTIZAN i uvek PARTIZAN

pre oko 2 godine

Kao prvo cestitke Stanoju na dosadasnjem radu u ovakvim sve samo ne fudbalskim uslovima... nama ne treba titula i ne zasluzujemo je kada nas dodje na stadion jedva 2000, od toga polovina otisla posle nevremena na poluvremenu... imamo par velikih strucnjaka na istoku i po kojeg na zapadu koji se "sprdaju" sa Lolom Smiljanicem, ubili su samopouzdanje Miljkovica sa upornim prozivkama (a Marko i Lutovac su tek presmesni) i sada kod svakog dodira sa loptom prozivaju Milosa Jojica (koji je odigrao katastrofalno samo protiv Holandjana)... velicaju Natka i ispracaju ga aplauzom koji nije dao dva tacna pasa i sa kojim u igri smo slucajno dali golove iako nas je TSC nadigrao prvo poluvreme...!? kako vas nije sramota da napisete da je Natko imao dve asistencije...!? unistavate nas PARTIZAN sa velicanjem njegovih asistencija, pipnuo loptu kod prvog gola a kpd drugog centrirao kao sto bi i svaki srpskoligaski igrac uradio... a pri tom ne spominjete da nije imao ni jedan jedini tacan pas... igra nam Holender koji ne zna vise na kojoj poziciji i sta treba da igra jer ste mu ubili samopouzdanje, Natko pesasinac, mali Terzic koji je i dao neke golove (vise slucajno) ali nista do sada nije pokazao vise od takodje "omiljenog na istoku i zapadu" Jovica... zar nije trebalo poceti sa Jojicem, Lazarom Markovicem i Markom Milovanovicem a ne sa ovom trojkom gore pomenutih...!? molim prave navijace PARTIZAN-a da podrze klub, da izguramo ovo do kraja i pored lopovske i nesposobne uprave uzmemo toliko zeljenu titulu... jer nemamo nista goru ekipu od ove sa druge strane brda vec nam je samo atmosfera u klubu mnogo losija a donekle smo i sami krivi za to... izdrzite momci, izdrzi Stanoje, idemo do titule... VOLIM PARTIZAN
A

Arcibald123

pre oko 2 godine

Stanoje ti li si?
D

Dalibor CZ

pre oko 2 godine

Jel moguće da Stanoje nije povukao ekipu sa terena pa VAR nije radio?!
P

Poko

pre oko 2 godine

Kakav crni srpski fudbal
G

Gost987654321

pre oko 2 godine

Nije TSC iz Bačke Palanke več iz Bačke Topole, shodno tome tako bi trebalo i u naslovu da piše... Ccc...
v

v1ad

pre oko 2 godine

A tekst kao da je Partizan dobio u najmanju ruku Napoli. Samo pljuste hvalospevi. Nula reci o VARu koji ne radi celu utakmicu. Ruka Jevtovica onako usputno spomenuta. Gde su sad tekstovi tipa "Var pomogao Zvezdi" i "Da li je TSC ostecen?"?
0

0211

pre oko 2 godine

Pa njih ovaj portal cuva, vidis da ne dozvoljavaju nista. Sortiraju se komentari sat vremena nakon utakmice, sta da izbace, sta ne. Nece da objave komentar ali eto, cisto da se zna, da je Partizan najveci lopovluk u svetu fudbala. 2021 da se ne zaboravi.

Ivan Radovanović

pre oko 2 godine

Лопта је први погодила Јевтовића у тело, па онда у руку, али наравно мора се нешто коментарисати
P

Podrska

pre oko 2 godine

Negledljivo...svesno prepusten posed protivniku, da bi imali dosta prostora u kontri. Ali ova utakmica je pokazala kakav "kvalitet" partizan ima...nestvarno kakve odluke, kakvi potezi igraca koji su nosioci igre..., natko, mening, markec, pa i jojic...toliko prostora u poslednjoj trecini, gotovo celo drugo poluvreme i onakve zavrsnice. Dva gola iz prekida, igra veoma losa...Svestan sam kakve ce utakmice biti do kraja, igrace se iskljucivo na rezultat i tu nece biti mnogo lepote, ali da se igra kao danas je neprihvatljivo. Urosevic je jos jednom pokazao koliko je bitan i koliko je napredovao, zelim mu da samo tako nastavi, zasluzio je sve sto mu se desava.
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

A kako da bude igre kada u sastavu imaš Jevtovića, Lutovca, Holendera? O formi, želji, volji i neprofesionalnom ponašanju Jojića i Markovića je više iluzorno i pričati.
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Sram vas bilo
J

Japp

pre oko 2 godine

Stanojevicu javi se,67 procenata poses lopte tac,cist penal
K

KIMI 85

pre oko 2 godine

Vi novinari ste komedija. Koliko pristrasnosti, neverovatno.. Ajde razumljivo je da preferirate jednu stranu, ali nemojte drugu da omalovazavate niti ponizavate sa naslovima. Imajte bar postovanja. Dosta je ljudima ona dva kompleksasa sa arene, pa ne mogu ni basket da gledaju normalno vec gase ton..
k

kVAR na JNA

pre oko 2 godine

Lepo ste rekli, odradio ih je lako i lepo. VAR ne radi, sudija dize ofsajd TSCa preventivno i kad nije, TSC izasao na centar sa zadnjom linijom da vam omoguci prostor za kontre, dodaju vam loptu u noge, zivi zid se rasirio, nema nikog da legne iza zivog zida, sudija ne svira ocigledan penal za TSC. Arena nece da prikaze spornu situaciju. Drugo poluvreme nisam ni gledao, otisao sam da gledam zonu, tu makar ljudi posteno igraju. Nego, je l' sad regularno posto VAR nije radio? Sta kaze Stanoje? I sta kaze za penal za TSC, nije lepo video situaciju? Ili sad ne sme da komentarise da ga ne bi kaznili ponovo? Najzalosnije od svega je to sto vi ni sklanjalicu ne mozete da odigrate posteno i bez kontroverznih situacija... Pa dajte ljudima da sutnu penal, svakako su dosli da izgube...
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

Jedino što se slažem sa tobom je katastrofalni pomoćni sudija koji je 5 ili 6 situacija pogrešno procenjivao ofsajd pozicije, pa čak i onu kada Marković sa svoje polovine kreće ka golu. Kako je on došao na listu Super lige da mi je samo znati?
l

lol12

pre oko 2 godine

Samo da napomenem.TSC za 4 dana igra protiv Zvezde u kupu pa cemo videti da li ce pruziti istu ovakvu partiju.
G

Gost luks

pre oko 2 godine

Rekao im trener da u sredu daju sve od sebe Danas šetnja
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Pa kako dobismo finansiski najzdraviji tim u ligi bez Zeke milionera i vunderkinda Jovica?!Kako "igrac za male utakmice" i "igrac za rotaciju" Natho najbolji uz dvostrukog strelca?!Terzic moze da pocne protiv TSC-a ali ne moze derbi?!Milovanovica smo trebali zimus da prodamo.
S

Sjajan naslov!

pre oko 2 godine

ODRADIO, prava rec! Hahahahaha
h

haha

pre oko 2 godine

Pa, dobro su ih odradili...
F

F.Š-jević

pre oko 2 godine

"Spreman sam da čekam ispravnu odluku dva dana! Važno je da niko ne bude oštećen. "
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Kako igra ovaj partizan…ma kidaju. Najbolje partije protiv tsc i cuke. Sledece kolo jedno 5-0 za partizan. Tsc je bar 1 mogao pola da predje danas, ne bi se niko ljutio. Al nema veze, pokazace pun kvalitet protiv nas.
B

Blamantno

pre oko 2 godine

Odradio, odradio - nema šta :)
G

Gostt1111

pre oko 2 godine

Sta kaze stanoje jel sad posteno, nedosudjen penal za tsc i ne radi var ceo mec... Doci ce derbi opet pa ce biti punjenje
T

Tsc Filijala

pre oko 2 godine

Filijala se sklonila po obicaju....smesno i providno!
R

Realno123

pre oko 2 godine

Sad odjednom floroje kaže da cesto ne radi var ali iz poštovanja prema sklanjalici tsc su izašli i odigrali zatvorenu utakmicu sa velikih 39% posjeda lopte
I

Ironija

pre oko 2 godine

I VAR je radio na celoj utakmici haha
@

@ironija

pre oko 2 godine

Samo veza izmedju VAR sobe i sudija nije radila. Sitnica. Mada, kako su vama svirali penal protiv Spartaka posle 5 minuta, mozda ce sad naknadnonda dozvele TSCu da sutne penal...
V

Var

pre oko 2 godine

Mi nećemo da igramo ako var ne radi 😂😂😂
l

lol12

pre oko 2 godine

partizan= Sistemski unistitelj srpskog fudbala.Nebitno ko je na celu Tole,Bjeka ili neko treci, nebitno da li ima Var-a ili nema uvek su samo dve opcije ili sklanjalice ili kradja (danas oboje).
r

ranGo

pre oko 2 godine

Шта рећи на овакав наслов 😂😂😂😂😂😂😂😂😂