Marko Gobeljić
Marko Gobeljić

Najbolji igrač 14. kola Mozzart Bet Superlige: Marku Gobeljiću priznanje za igru i istrajnost

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.10.22. | 10:46

Nekad je jedino važno izdržati

Najbitnije je da budeš pravi kada izađeš na teren, ali dođu takvi trenuci kada ostaje samo: da ćutiš i vredno radiš. A jedan baš takav je iza sebe ostavio Marko Gobeljić, skrajnut na margine još početkom kalendarske godine kad je trener bio Dejan Stanković, ograničen uglavnom na prvenstvene susrete na početku nove sezone...

Gobeljić je ćutao, vredno radio i kada je na kraju Miloš Milojević odlučio da se opkladi na njega pokazao da je – sa svim svojim manama i vrlinama – ipak najbolji desni bek Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Oduševio je prvo u pobedi nad Ferencvarošem u kojoj je odigrao verovatno i najbolju utakmicu u crveno-belom dresu, a onda se osvežen tim novim talasom optimizma potvrdio i u sudaru sa subotičkim Spartakom.

Kao nagrada za taj pretrpljeni težak period osmehnula mu se i sreća, dva puta se lopta posle njegovih udaraca o protivnike odbijala u mrežu, ali nije ovo bilo izdanje u kome se – jednostavno namestilo. Gobeljić je, po tome je i poznat uostalom, preorao teren stadiona “Rajko Mitić“, konstantno se pojavljivao u napadu, mada mu je u tome posao olakšala i potpuna Zvezdina dominacija.

Kako bilo, po ukupnom indeksu statističke platforme Comparisonator Gobeljić je sa skorom od 661,68 poena bio daleko najbolji desni bek 14. kola Mozzart Bet Superlige, ostavivši iza sebe Partizanovog Marka Živkovića (472,28), Milana Lazarevića iz Vojvodine (408,37), pa Viktora Rogana iz Čukaričkog (385,01)... Od izveštača Mozzart Sporta dobio je - vrednu osmicu.

Otud i priznanje za najboljeg igrača 14. kola Mozzart Bet Superlige. Nagrada i za partiju, ali i za trud i istrajnost. Gobeljić je svakako i bez nje već shvatio da je u fudbalu nekad najvažnije samo da izdržiš.tagovi

Marko GobeljićIgrač kola Mozzart Bet SuperligeFK Crvena zvezdaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara