Nikola Čumić
Nikola Čumić

Najbolji igrač četvrtog kola Mozzart Bet Superlige – Nikola Čumić drži Voši glavu iznad vode

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.08.23. | 11:11

Dva gola za prvenac Novosađana u novoj sezoni

Vukao je koliko je mogao protiv APOEL-a, ali u fudbalu sam ništa ne možeš. A kad je počelo da gori i na domaćoj sceni opet je Nikola Čumić bio taj koji se isprsio. S tim da je ovog puta imao podršku Džonatana Bolingija čiji je gol slomio tvrd otpor Radničkog iz Niša za prvenac Vojvodine. Što opet ne menja utisak – ništa od toga ne bi se desilo da Čumić sa dva gola nije pogurao Lale do prve pobede u novoj sezoni i time zavredio priznanje za najboljeg igrača četvrtog kola Mozzart Bet Superlige.

Čumićevi golovi su ujedno bili i prvi Vošini posle tri sušna meča na startu šampionata Srbije. Prvi je bio posebno lep, sa leve strane, prilično iskosa, nadmudrio je reprezentativnog golmana Dragana Rosića time što je sa ivice kaznenog prostora gađao bliži ugao.

Izabrane vesti

Drugi već nije bio tako upečatljiv, ali je na praktičnom primeru demonstrirao koliko znači timu kada igrač prati akciju i kreće se tamo gde treba. Filip Malbašić je tukao, a Čumić se između dvojice protivničkih igrača prišunjao u srce kaznenog prostora i loptu ćušnuo gde joj je mesto.

Jesu se gosti iz Niša potom vratili u život i jeste Bolingi pogodio za prva tri boda, ali nemojmo zaboraviti ni da je tu akciju za treći gol pokrenuo ko drugi nego Čumić? Sa njim tako raspoloženim i drugi izgledaju bolje, pa je i Urošu Nikoliću pisana asistencija, a Bolingiju debitantski gol u dresu Lala.

Svega toga ne bi bilo da Čumić nije još jednom pokazao zašto mu je ove sezone uručena kapitenska traka u Novom Sadu. On i jeste apsolutni lider ove generacije.



tagovi

Igrač kola Mozzart Bet SuperligeNikola ČumićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara