Najbolji igrač Ludogoreca: Mogu da postignem 19 golova u dve utakmice, neka u Zvezdi misle da su favoriti

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.11.21. | 19:47

Zanimljive izjave Kirila Despodova na Marakani

Crvena zvezda želi tri boda, ništa manje i Ludogorec. Bugarski šampion samo u slučaju trijumfa na Marakani može da zadrži teoretske šanse za ostanak u evropskim takmičenjima i na proleće, a toga je svestan i najbolji igrač ovog tima Kiril Despodov.

Bugarski šampion je u krizi, a igrači pod pritiskom javnosti. Despodov se vratio povređen sa reprezentativnih obaveza, ali će biti spreman da istrči na stadion Rajko Mitić (18.45). Tamošnji predstavnici medija očigledno smatraju da atmofsera u redovima domaćeg tima izgleda tako kao da je Crvena zvezda favorit za osvajanje bodova u ovom meču.

Izabrane vesti

"Ostavimo to, neka misle da su favoriti. Bitno je kako mi igramo. Šta misli protivnički tim ne treba da nas zanima. Osećam se veoma dobro, nisam trenirao nekih pet dana, ali pre toga sam igrao utakmice na svaka tri dana, tako da nisam ispao iz ritma. Osećam se veoma dobro i motivisan sam da pričamo na terenu", rekao je Despodov.

(1,40) Crvena zvezda (4,90) Ludogorec (9,00)

Bivši igrač Kaljarija postigao je šest golova na 22 utakmice ove sezone, a u grupnoj fazi Lige Evrope samo jedan, pa objektivno nije ispunio očekivanja tamošnje javnosti. Očigledno ga takve konstatacije pomalo iritiraju, pa je dao neočekivan odgovor

"Nedostaju mi golovi, dešava se. Svima nedostaju. Uđete u gol-šansu, promašite. Spreman sam, nikad se ne zna. Mogu da postignem 19 golova u naredne dve utakmice. Svi se naljute kada promaše, ali to je normalno, ima toga u igri. Nadam se da ću početi da postižem još golova u Evropi".

Atmosfera koja je napravljena prilikom gostovanja Ludogoreca 2016. godine na Marakani dugo se prepričavala, a sada će biti nešto drugačija, s obzirom na kaznu srpskog šampiona.

"Uvek je lepo obradovati decu. Biće lepa atmosfera sa njima na stadionu. Nadam se da ćemo im sutra omogućiti da uživaju u igri oba tima. Svi znamo da Zvezda ima neverovatnu publiku. Bila bi to baš lepa atmosfera za fudbal, za svakog igrača koji ima psihu da igra pred ovoliko navijača to je lepa stvar. Nadam se da će ponovo biti lepo i da će deca napraviti sjajnu atmosferu", dodao je Despodov.


tagovi

Kiril DespodovLudogorec

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara