Najbolji strelac Hrvatske oblači dres reprezentacije BiH?

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.02.21. | 17:30

Ponuda je tu

Bosna i Hercegovina je nedavno posle pravog cirkusa koji je trajao mesecima dobila novog selektora. Kormilo popularnih Zmajeva je preuzeo bugarski stručnjak Ivajlo Petev, najpoznatiji po tome što je trenirao reprezentaciju svoje zemlje i zagrebački Dinamo. Nigde nije imao uspeha, ali je zahvaljujći snažnoj podršci čelnih ljudi NS BiH dobio selektorsku funckiju pre legendarnog Sergeja Barbareza.

Petev sada sprema prvi spisak od stupanja na dužnost, a na njemu bi se moglo naći i jedno veliko iznenađenje. Hrvatski i BiH mediji pišu da je Petev zvao trenutno prvog strelca hrvatskog šampionata Kristijana Lovrića. On je ove sezone eksplodirao u dresu najprijatnijeg iznenađenja sezone Gorice i sa 14 golova je prvi strelac prvenstva. Zimus su se za njega interesovali Bolonja, kijevski Dinamo i kineski klubovi ali Gorica nije htela da ga pusti ispod 4.000.000 evra i ostao je.

Izabrane vesti

Iako je rođen u Hrvatskoj, roditelji su mu poreklom iz BiH i na tom osnovu bi mogao da dobije pasoš i poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

„Istina je, bilo je određenih kontakata preko mojih menadžera. Videćemo šta će se desiti u budućnosti. Svakom igraču je čast da zaigra za reprezentaciju i kada bi došao poziv BiH, sigurno bih ozbiljno razmislio o njemu. BiH ima ozbiljnu reprezentaciju sa mnogo talenta. Ne postoji igrač kojem ne bi bilo zadovoljstvo da igra sa Pjanićem i Džekom“, rekao je Lovrić za bosanske medije.

 


tagovi

Kristijan LovrićFudbalska reprezentacija BiHGorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara