Tim kola Mozzart Bet Superlige
Tim kola Mozzart Bet Superlige

Najbolji tim 10. kola Mozzart Bet Superlige: Crno-beli trio za čelo tabele, vanvremenski Tumbasević

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.10.23. | 11:54

Vesele se i u Novom Sadu, na Banovom brdu, u Lučanima...

Partizan posle 567 dana na čelu Mozzart Bet Superlige. I ono što možda još više može da raduje Igora Duljaja igra koja je zaista zaličila na šampionsku sezonu. Shodno tome i tri predstavnika crno-belih u najboljem timu 10. kola šampionata Srbije, jer pored skoro pa već standardnog Kristijana Belića tu su i Mihajlo Ilić, novopečeni A reprezentativac Srbije, te Aldo Kalulu, osokoljen prvencom u Partizanovom dresu.

Uz Partizan istakli su se i Čukarički – deklasirao Spartak usred Subotice – Mladost, koja je zaustavila TSC i svrgla ga sa prve pozicije, te Vojvodina vezavši četvrtu uzastopnu pobedu na Karađorđu, a premijerni put ove sezone – dve u nizu u prvenstvu.

Izabrane vesti

Ta tri kluba tako imaju po dvojicu igrača u timu kola. Mladost ove sezone podmlađenog Aleksandra Varjačića i veterana Janka Tumbasevića, koji je pogotkom u sudijskoj nadoknadi razočarao TSC i postao najstariji strelac u istoriji Mozzart Bet Superlige. Čukarički Ognjena Vranješa i svog ponajboljeg igrača ove sezone Đorđa Ivanovića.

Vojvodina može da bude posebno zadovoljna, jer em je dobila 18-godišnjeg Mihaila Ivaovića, dvostrukog strelca u preokretu nad IMT-om i najboljeg igrača 10. kola Mozzart Bet Superlige, em se u tim prvi put još od marta vratio iskusni Stefan Đorđević i asistencijom za pobedu pokazao da je napravedno i bio skrajnut.

Najbolji tim kola zaokružuju i golman Napretka Vladimir Savić, jer mogli su Čarapani da prođu i gore od onih 0:2, te Estonac iz Voždovca Bogdan Vaštšuk, koji je u minimalcu protiv Novog Pazara zasenio i takve asove kakvi su Adem Ljajić, Sejduba Suma i Marko Šćepović.

Još kolo pa reprezentativna pauza. Sad je vreme da se izvuče posle atom snage pre mini-pauze.



tagovi

Tim kola Mozzart Bet SuperligeVladimir SavićAleksandar VarjačićJanko TumbasevićAldo KaluluMihailo IvanovićMihajlo IlićKristijan BelićStefan ĐorđevićĐorđe IvanovićOgnjen VranješBogdan Vaštšuk

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara