Najbolji tim 19. kola Mozzart Bet Superlige: Zmajevi lete visoko

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.12.23. | 12:10

Trojica fudbalera Voždovca obeležila vikend za nama

Ima sigurno i do terena na kome fudbal može da se igra i u decembru što je nažalost privilegija retkih u Srbiji. Ali pogrešno bi bilo reći da je to glavni uzrok jer igre kojima nas Voždovac čašćava u decembru zaista su vredne hvale. Na domaćem terenu, prvo 4:0 protiv IMT-a, pa u Kupu 6:3 protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice, a sada i 5:1 u sudaru sa pančevačkim Železničarom. I negde i zasluženo, tri Zmaja u idealnom timu 19. kola Mozzart Bet Superlige.

Filip Antonijević u odbrani, sada već konstantno odlično Bogdan Jočić u sredini, a u samom špicu Borisav Burmaz, sa 10 golova drugi strelac prvenstva.

Izabrane vesti

Pored Voždovca, još tri kluba imaju po dva predstavnika. Crvena zvezda, koju posebno raduje što su u pitanju njena deca Jovan Mijatović, inače i najbolji igrač 19. kola Mozzart Bet Superlige, te Kosta Nedeljković. Pa dalje Vojvodina sa Lazarom Rosićem i Mateusom Indijem, na kraju i TSC sa Josipom Čalušićem i Ifetom Đakovcem.

Za kraj, tu su i Miloš Gordić sa gola IMT-a, te Abdulaje Sise iz Novog Pazara.

Ovog puta u rombu u formaciji 4-4-2…



tagovi

Tim kola Mozzart Bet SuperligeMiloš GordićFilip AntonijevićKosta NedeljkovićJosip ČalušićLazar RosićAbdulaj SiseBogdan JočićMateus IndioIfet ĐakovacBorisav BurmazJovan Mijatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara