Idealnih 11 Mozzart Bet Superlige za protekli vikend
Idealnih 11 Mozzart Bet Superlige za protekli vikend

Najbolji tim 21. kola Mozzart Bet Superlige: Siguran izbor – Igor Miladinović

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.02.24. | 12:05

Već peti put u poslednjih šest kola vezista Čukaričkog u idealnih 11 superligaškog vikenda

Bilo je ove sezone i nekih razbijenih iluzija: Evropa je ljudima sa Banovog brda u praksi pokazala da ne može baš svako dete da fudbalski procveta na vreme da klubu zaradi milione. Ali poneki biser uvek se pronađe u timu Čukaričkog, a ove sezone niko nije impresionirao koliko Igor Miladinović.

Jeste proteklog vikenda Partizanov Gajas Zahid poneo zvanje najboljeg igrača kola, ali Miladinović polako i sigurno raste u najkonstantnijeg. Mesto u timu kola samo po sebi bi bilo izrazito pohvalno za bilo kog 20-godišnjaka, ali Miladinovićev podvig dobija na značaju kada znamo da mu je ovo peti put u poslednjih šest kola da je među idealnih 11 Mozzart Bet Superlige!

Izabrane vesti

Treba li uopšte da ističemo da niko drugi nije ni blizu Čukinog veziste? Koji je u tih šest kola, recimo i to, postigao četiri gola i još dva namestio. Sve skupa osam prvenstvenih golova, tri asistencije, za momka od 20 leta više nego solidan učinak, za Čuku?

Verovatno neki letnji milionski transfer.

Kako bilo, najbolji tim 21. kola Mozzart Bet Superlige izgleda ovako: Mijatović (Železničar) – Stevanović (Čukarički), Vojnović (Radnički Niš), Dragović (C. zvezda), Tošić (Čukarički) – Miladinović (Čukarički), Kastiljo (Partizan) - Bevis (Radnički KG), Kanga (C. (zvezda), Zahid (Partizan) - Majdevac (Napredak).tagovi

Tim kola Mozzart Bet SuperligeMilan MijatovićMiladin StevanovićAleksandar DragovićAleksandar VojnovićNemanja TošićIgor MiladinovićDenil KastiljoKevin BevisGelor KangaGajas ZahidAndrija Majdevac

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara