Komentari na vest

Najbolji tim 22. kola Mozzart Bet Superlige: Baš šareno

L

LazzaaRR

pre 2 meseca

Sveta Markovic stoper za reprezentaciju!!! Mnogo napredovao.
D

Don Vito Corleone*

pre 2 meseca

Ovo je bruka za srpski fudbal! Centarfor u timu kola je igrač poznat pod imenom NEDAJE! Taj čovek nema dodirnih tačaka sa fudbalom! Gledali smo tu fudbalsku cepanicu u grupnoj fazi LŠ! Jedina zajednička crta ovog igrača pod imenom Nedaje, sa fudbalom, je to što je uredno maskiran u Zvezdinu fudbalsku opremu (dres, šorc, suspenderi, štucne)! Može li neko zamisliti koliko zna "stručnjak iz Aranđelovca" kada kaže za igrača Nedaje da on ima njegovo puno poverenje! Nažalost, njegovo poverenje nemaju mladi Zvezdini igrači, ali samo zato što nisu Afrikanc! HITNA PRIVATIZACIJA! Podrška za Vidića!
m

mek

pre 2 meseca

A što je formacija 4-1-4-1 kada ste Ljubomirca mogli da stavite pored Sajića u formaciji 4-2-3-1, pošto je to i igrao. Nije previše bitna stvar ali bi bilo logičnije
O

Objektivni gledalac

pre 2 meseca

Jaoj! Dva igrača Napretka a u životu nisam gledao goru utakmicu!
L

Lucani032

pre 2 meseca

Pazare jedini spremi se!
P

Pazarac_

pre 2 meseca

Mi smo rođeni spremni
A

AkutniBol

pre 2 meseca

Da ne stavite u tim kola Mršića koji je igra sa razbijenom glavom i odigra fenomenalno a ubace Svetu Markovića koji ne može da se poveže je sramota.
K

Kako ne razumes?

pre 2 meseca

Uvek mora neko iz Partizana, osim kad izgube. A i tad ako je neko dao gol, mora on.
L

Lik

pre 2 meseca

Apsolutno si u pravu. Guraju stalno nekog iz Partizana, čudi me da Marković nije i igrač kola. Prošlo kolo Zahid, za koga lično smatram da je jako dobar igrač, ali dok nisu imali igrača više, čovek je bio neprimetan na terenu. Mnogo neobjektivnosti ima u izborima igrača.
0

023

pre 2 meseca

Novinari na nivou kao i sve ostalo. Komentar na mestu maksimalno.
A

AkutniBol

pre 2 meseca

Zasto uopste i ne uzmu u obzir tim kola koji SofaScore uredno izbaci svaki put nego oni proizvoljno sastavljaju tim kola? Stvarno bedasto... Treba i trener meseca da bude Tomislav Sivic, legenda Borsalina :D
I

Igi33

pre 2 meseca

Da se uvede neki zakon u Srbiji da večito najbolji tim kola čine igrači Zvezde i da je Zvezda tim kola. I da se samo na portalima piše o Zvezdi i o njenim igračima. To bi bilo najbolje. Tolika je vaša mržnja i jad prema Partizanu da ne možete da podnesete da se pojavi bar jedan igrač Partizana u timu kola. Vi niste ljudi vi ste dijagnoza.
G

Gost47

pre 2 meseca

Ako je neko zaslužio da se nađe u timu kola, i ne samo u timu kola nego igrač kola to je sudija Ivković, svirao 2 nepostojeća penala za režimski klub, a za çuku nije vide prekršaje, I zbog toga je zaslužio najveću ocenu.