Najbolji tim 27. kola Mozzart Bet Superlige: Vošino kolo i Bamideleovih pet minuta

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.04.24. | 11:29

Ofanzivac niškog Radničkog se sve više ističe

Probudila se Vojvodina u poslednjih mesec dana, niže pobede, najzad su osmesi na „Karađorđu“. A, sve to se odmah reflektuje i na Tim kola koji se bira svake nedelje na osnovu ocena izveštača Mozzart Sporta.

U prošlom, 27. kolu šampionata Vojvodina je pregazila Radnik u Surdulici kao niko ove sezone (4:0). I otud su se četvorica predstavnika novosadskog kluba ovog puta našla u Idealnom timu. Na golu je Lazar Carević, koji je uspešno ukrotio i ono malo prilika što je imao Radnik, u veznom redu je Njegoš Petrović, strelac fantastičnog prvog gola, u liniji ispred njega je Aleksa Vukanović, strelac i asistent na ovom meču, dok je u špicu Mihailo Ivanović, dvostruki strelac, koji je drugi put ove sezone poneo zvanje Najboljeg igrača kola.

Izabrane vesti

Sjajan meč odigrao je i niški Radnički, koji je na „Čairu“ pregazio lučansku Mladost (3:0). I ponovo je dominirao na terenu Jusuf Bamidele, najvrednije prolećno pojačanje Nišlija, kojem su gol i asistencija prvi put doneli i mesto u Timu kola. Pored njega, u sastavu je i Aleksandar Vojnović, koji je bez greške komandovao odbranom Radničkog.

TSC je rutinski dobio meč protiv Voždovca, u kojem su se istakli strelac Miloš Vulić i komandant odbrane Topolčana Nemanja Stojić.

A, ni ova runda nije mogla da prođe bez predstavnika Radničkog iz Kragujevca. Još jedan sjajan meč, još jedna pobeda i sve šira paleta fudbalera sa „Čika Dače“ koji su birani u Tim kola. Prvi put su se u Idealnih 11 našli levi bek Tomislav Dadić i vezista Milan Aleksić.

Idealni sastav zaključuje Nikola Stanković, koji se u timu Čukaričkog posle dužeg vremena našao na mestu desnog beka, a na kojem je i jesenas znao da bude vrlo uspešan, čak je tri puta uzastopno biram u Tim kola, od 16. do 18. runde.

Dakle, najbolji tim 27. kola Mozzart Bet Superlige čine: Carević (Vojvodina) 7 - Stanković (Čukarički) 7, Vojnović (Radnički Niš) 7, Stojić (TSC) 7, Dadić (Radnički KG) 7 - Vulić (TSC) 7, Petrović (Vojvodina) 7,5 - Bamidele (Radnički Niš) 7,5, Aleksić (Radnički KG) 7,5, Vukanović (Vojvodina) 7,5 - Ivanović (Vojvodina) 7,5.

*****

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!


tagovi

Tim kola Mozzart Bet SuperligeMozzart Bet SuperligaJusuf BamideleLazar CarevićNikola StankovićAleksandar VojnovićNemanja StojićMilan AleksićAleksa VukanovićMihailo Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara