Najbolji tim 29. kola Mozzart Bet Superlige: Odbranom diriguju Marković i Crnomarković

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.04.24. | 11:11

Četvorica Novosađana u Idealnih 11

Kolo pre kraja osnovnog dela Mozzart Bet Superlige obeležila je Vojvodina.

Raspucale su se Lale u poslednje vreme, očigledno je sve leglo na svoje mesto u saradnji sa trenerom Božidarom Bandovićem i to se odmah vidi i po tabeli. Ali i po broju fudbalera koji su našli svoje mesto u Najboljem timu 29. kola.

Izabrane vesti

Vojvodina je dala tri komada Železničaru u Pančevu (3:0) i zaslužila da se četvorica njenih predstavnika nađu u Idealnih 11. Desni bek Milan Lazarević i štoper Đorđe Crnomarković su se prvi put našli u timu kola, isto važi i za njihovog kolegu bočnog napadača Normana Kembela, dok je Mihailo Ivanović „buknuo“ ovog proleća i drugi put u poslednje tri runde našao se među 11 izabranih.

Večiti rivali dali su po dvojicu fudbalera. Omri Glazer je sa dve čudesne odbrane spasao Crvenu zvezdu ozbiljnih iskušenja u Surdulici (2:0), dok je Aleksandar Katai tradicionalno plesao po terenu protiv Radnika i sa dva gola došao do zvanja Najboljeg igrača 29. kola Mozzart Bet Superlige.

Partizanov kapiten Svetozar Marković je blistao u odbrani protiv Novog Pazara (2:0) i rezultatski gledano najzad su crno-beli upisali jednu pobedu bez stresa. Za to se pobrinuo i Denil Kastiljo, koji je pored sjajnog gola upisao i asistenciju za prvi gol Parnog valjka.

Dvojicu predstavnika ima i Radnički iz Niša. Vanja Ilić je bio režiser pobede protiv Voždovca (2:1), a odličnu partiju pružio je mladi reprezentativac David Petrović, koji je po vokaciji štoper, ali je ovo kolo, kao i dosta puta tokom jeseni, odradio dobar posao u ulozi levog beka.

Na koncu, Kragujevčani su se pretplatili na bar jedno mesto u Najboljem timu. I ovog puta ta čast je pripala Kilijanu Bevisu. Fudbaler iz Gvadalupea je došao do impresivne brojke od šest golova i devet asistencija ove sezone i pravi je vođa puta Radničkom ka izlazu u Evropu.

Najbolji tim 29. kola Mozzart Bet Superlige čine: Glazer (Crvena zvezda) 7 - Lazarević (Vojvodina) 7, Marković (Partizan) 7, Crnomarković (Vojvodina) 7, Petrović (Radnički Niš) 7 - Kastiljo (Partizan) 7,5, Katai (Crvena zvezda) 8, Ilić (Radnički Niš) 7,5 - Bevis (Radnički KG) 7,5, Kembel (Vojvodina) 7,5, Ivanović (Vojvodina) 7,5.


tagovi

Kilijan BevisMihailo IvanovićNorman KembelVanja IlićAleksandar KataiDenil KastiljoDavid PetrovićSvetozar MarkovićMilan LazarevićĐorđe CrnomarkovićOmri GlazerTim kola Mozzart Bet Superlige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara