Najbolji tim 37. kola Mozzart Bet Superlige: Kvartet iz Topole, trio iz Šumadije

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.05.24. | 11:56

Poslednji put u sezoni 2023/2024 izabrali smo najboljih 11 fudbalera jedne runde domaćeg prvenstva

Zavesa na Mozzart Bet Superligu spuštena je do 19. jula, kada će najbolji srpski klubovi započeti još jednu sezonu domaćeg prvenstva.

Crvena zvezda je sedmi put u nizu osvojila titulu, u kvalifikacije za Ligu šampiona će i Partizan, dok će Srbiju na međunarodnoj sceni ponovo predstavljati TSC i Vojvodina, a po prvi put će se u Evropi oprobati Radnički iz Kragujevca.

Izabrane vesti

Šumadinci su završili na petom mestu, a u poslednjem kolu plej-ofa odigrali su 2:2 sa Partizanom u Humskoj. Novo dobro izdanje donelo je Kragujevčanima trojicu predstavnika u najboljem timu kola Mozzart Bet Superlige - uz strelce protiv crno-belih, Milutina Vidosavljevića i Milana Aleksića tu je i desno krilo Matija Gluščević.

Da Partizan, po ko zna koji put ove sezone, nije imao odličnog Aleksandra Jovanovića, verovatno bi porazom završio sezonu. Otud i najbolji igrač crno-belih ove sezone još jednom u timu kola.

Najviše igrača za Top 11 poslednje runde takmičenja dao je TSC, koji je sa čak 6:0 savladao Napredak. Svoje mesto u najboljem timu 37. kola zauzeli su Nemanja Stojić, Nemanja Petrović, Ifet Đakovac i Aleksandar Ćirković, koji je i najbolji igrač kola.

Iz šampionskog tima, koji je u fešti na stadionu Rajko Mitić savladao Čukarički sa 4:1, tu su "odlazeći kapiten" Aleksandar Dragović i Piter Olajinka, a tu je i strelac prvog gola u tom meču, krilo Čukaričkog Viktor Rogan.

Dakle, najbolji tim 37. kola Mozzart Bet Superlige po ocenama naših izveštača izgleda ovako: Jovanović (Partizan) 8, Rogan (Čukarički) 7, Dragović (C. zvezda) 7, Stojić (TSC) 7,5, Petrović (TSC) 7 - Aleksić (Radnički KG) 8, Đakovac (TSC) 8 - Ćirković (TSC) 8, Olajinka (C. zvezda) 7,5, Gluščević (Radnički KG) 7,5 - Vidosavljević (Radnički KG) 7,5.

S obzirom na to da je sezona završena, čeka nas još izbor najboljeg tima i najboljeg igrača za 2023/24, pa se okrećemo transferima i pripremama domaćih klubova za nove izazove.



tagovi

Tim kola Mozzart Bet SuperligeMozzart Bet SuperligaAleksandar ĆirkovićTSC Bačka TopolaRadnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara