Komentari na vest

Najbolji tim 4. kola Mozzart Bet Superlige: Kad IMT deli packe „Evropljanima“

D

Don Vito Korleone

pre 9 meseci

Imam primedbu na “Tim kola”, jer u tom timu nema “sjajnih” Afrikanaca iz Zvezde i Čukaričkog (ukupno njih 10)! Ne znam kako će ovaj poraz da podnesu dežurni botovi, na stranicama portala “Mocarsport”?! Sada će se javiti dežurni pljuvači po srpskim fudbalerima i nastaviti da ih omalovažavaju. Za njihovu informaciju, mladi Lučić je protiv Spartaka pokazao minucioznu bravura predriblavši 3 igrača na prostoru petoparca u srcu šesnaesterca gostiju, što nikada nikom od ovih preskupih drugorazrednih Afrikanaca, neće poći za rukom nikada u životu! Bravo za Lučića, u inat onim mozgovima iz Zvezde koji su ga slali na pozajmice, da bi napravili prostor za Mustafu, igrača sa dve leve noge!
b

bravo

pre 9 meseci

zvezdo,bravo IMT,bravo TSC...ma bravo Terza!!!!
L

Lalegale

pre 9 meseci

Bravo
S

Sramno

pre 9 meseci

Lucic u timu kola?! Drugi put u nizu??? Sta je uradio proslo kolo i kolo pre toga???
v

v1ad

pre 9 meseci

Prijatelju, ne znam za proslu utakmicu ali protiv Spartaka je odigrao odlicno. Druga je stvar da li je Mijailovic zasluzio. Ako jeste, sigurno ne kao vezni posto je igrao stopera. Na stranu sto je nekompletno kolo i nije jos odigrano Partizan - Radnicki KG.
k

kako zašto??

pre 9 meseci

pa nekoliko puta je dodao do igrača pored sebe i na kraju je pozdravio navijače...
K

Kendisport

pre 9 meseci

Jel moze svih 11 iz zvezde to je najjaci tim na univerzumu samo sto ce u LŠ imati gol razliku 3:33 ali nema veze kidaju protiv Spartaka gde igraci igraju za 600 evra
N

Nanoo

pre 9 meseci

Ma nebitno i da imamo gol razliku u LS 0-100, protiv pertizana imamo duplu u nasu korist. I ne patimo se sa Sabahovcima, i jedva na penale da prodjemo u pleyoff kupa Mitra Mirica...
?

??

pre 9 meseci

Prucev presao u celje. Ja ne znam sto mocart kasni sa informacijama ili ih ni ne objavi. Najcitaniji sportski list, a tako nesto im se cesto desava.
1

1,5L

pre 9 meseci

Mocart prvi objavio pre tri dana
?

??

pre 9 meseci

Onda se izvinjavam, nisam video
J

Jesse Custer

pre 9 meseci

Mijailović igrao štopera, a zadnji vezni u idealnom timu?
?

??

pre 9 meseci

Nije to nista strano. Toga imas u svim ligama