Najbolji tim 4. kola Mozzart Bet Superlige: Kad IMT deli packe „Evropljanima“

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.08.23. | 10:45

Traktoristi dali trojicu, kao i Zvezda za pobedu nad Spartakom

Kapa dole Crvenoj zvezdi na još jednoj „ubistvenoj“ utakmici, u kojoj Spartaku nije ostavljen ni gram nade da može makar do boda, ali junaci 4. kola Mozzart Bet Superlige su – Traktoristi.

IMT je eksplodirao. Nesrećno je izgubio od Spartaka u prvom kolu u Subotici, ali je i tada bio bolji tim, pokazao da igra moderan, brz fudbal i da neće biti deo elite samo jedno leto. A, ovog vikenda u goste na Krovu mu je došao Čukarički i doživeo debakl!

Izabrane vesti

Traktoristi su do nogu potukli srpskog predstavnika u Evropi (3:0), vihornim kontrama, direktnim fudbalom su upropastili debi novog trenera Brđana Igora Matića. Blistao je bratski tandem Luković u napadu, ali i štoper Zarija Lambulić, kao i levi bek Petar Ćirković u defanzivi.

Zvezda je, dakle, rutinski pregazila Spartak (3:0), uz još jednu dobru igru celog tima, a ponovo je među najboljima bio Srđan Mijailović, koji igra najbolju jesen u karijeri, iako se šeta između pozicija štopera i zadnjeg veznog. Sve više u oko upada i Vladimir Lučić, za kojeg je bilo pitanje pre početka sezone da li će ostati u klubu ili će otići na novu pozajmicu. Bahar mu je dao šansu, a mladi fudbaler je odgovorio sjajnim partijama, golovima...

Iskusna lučanska Mladost je odnela sva tri boda iz Kruševca, igrač utakmice bio je golman Saša Stamenković, a junak pobede desni bek Aleksandar Varjačić, koji je u finišu postigao gol za pobedu.

Vojvodina je najzad upisala prvu pobedu u novoj sezoni i ponovo, kao prošle sezone, sa potpisom Nikole Čumića, dvostrukog strelca i najboljeg igrača 4. kola Mozzart Bet Superlige.

Probudio se i najbolji fudbaler lige za prošlu sezonu u izboru Mozzart Sporta, Saša Jovanović, uzdanica TSC-a, koji je kreirao ubedljivi trijumf vicešampiona u Ivanjici (3:0).

Najbolji tim 4. kola Mozzart Bet Superlige čine: Saša Stamenković (Mladost Lučani) 8 – Aleksandar Varjačić (Mladost Lučani) 7, Zarija Lambulić (IMT) 7, Josip Ćalušić (TSC) 7, Petar Ćirković (IMT) 6,5 – Srđan Mijailović (Crvena zvezda) 7,5, Marko Stamenić (Crvena zvezda) 7 – Nikola Čumić (Vojvodina) 8, Saša Jovanović (TSC) 7,5, Vladimir Lučić (Crvena zvezda) 7,5 – Luka Luković (IMT) 7.



tagovi

Vladimir LučićSaša JovanovićNikola ČumićMarko StamenićSrđan MijailovićPetar ĆirkovićJosip ČalušićZarija LambulićAleksandar VarjačićTim kola Mozzart Bet SuperligeMozzart Bet SuperligaSaša StamenkovićLuka LukovićIMTFK Crvena zvezdaFK VojvodinaMladost LučaniTSC Bačka Topola

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara