Lampard o Bajernovoj moći: Prilično su nas otreznili

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.02.20. | 23:54

"Teška lekcija. Naš nastup je bio loš i ponekad morate da budete brutalno iskreni", poručio je mladi strateg

Menadžer Čelsija Frenk Lampard svestan je snage protivnika, koji je večeras napravio ogroman korak ka plasmanu u četvrtfinale Lige šampiona.

Bajern je bio dominantan na Stamford Bridžu, pa je jasno da će revanš u Minhenu biti samo stvar formalnosti, iako u Londonu to ne žele da priznaju. Ali, skidaju kapu moćnom protivniku.
"Teška lekcija. Naš nastup je bio loš i ponekad morate da budete brutalno iskreni. Oni su nas nadigrali u svakom pogledu i prilično otreznili. Da li smo mogli više? Pokazali su nivo ekipe koja se svake godine takmiči za trofeje u Bundesligi i Ligi šampiona. Razočaran sam jer nismo mogli da učinimo više protiv njih. Moramo da spustimo glavu i nastavimo da radimo kako bismo došli do nivoa na kojem želimo da budemo", rekao je Lampard.

Izabrane vesti

Čelsi će učniti sve da revanš učini makar malo uzbudljivijim od večerašnje predstave.
"Uvek ćemo igrati sa ponosom i nikada ne smete da kažete da su vam vrata zatvorena. Naši navijači to ne bi prihvatili, a ni ja to nje bih učinio. Mene zabrinjava šira slika ovoga, odnosno koliko brzo možemo da se opravimo za vikend i meč u Premijer ligi. Borimo se da budemo među četiri najmbolje, jer želimo da gradimo tim na leto. Prvo moramo da idemo u Minhen i budemo ponosni", iskren je Lampard.

Plavci za vikend gostuju Bornmutu, a potom ih očekuje meč FA kupa sa Liverpulom. Pre revanša u Mihnenu odigraće prvenstvene utakmice sa Evertonom i Aston Vilom.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara