Komentari na vest

Najmanji Partizanov problem je golman, ali je – problem

r

realniGrobar88

pre oko 1 godinu

Zašto ćute generali JNA, zasto ćute Mirko Marijanovic, Dačić i Tadić. Mislili smo da će naše vreme i moć trajati a to se sada lani zove i nikada se vratiti neće, šta smo uspeli da uradimo uradili smo. Moramo prihvatiti da su naše decenije otišle zauvek.
N

NAVIJACI

pre oko 1 godinu

KAD NEMAS UPRAVU I DOBROGA TRENERA NEMAS BAS NISTA.
V

VecnaKomedija

pre oko 1 godinu

Ko je tog stojkovića proglasio najboljim golmanom Srbije u ovom veku?:)))) Ovo je samo pokušaj da se reklamira golman koji je doveden za vreme Toleta i koji je igrao čuvene partizanske sklanjalice. Jedan Rajković je doktor na golu za gore pomenutog i još je konstantan u Španiji, a gore pomenuti je u Sportingu primio golčinu sa pola terena!!!!
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Rajković trenutno nema kvalitet za reprezentaciju jer su bolji Vms,Dmitrović, Kovačević itd.
g

gosttttt

pre oko 1 godinu

Nisu istrpeli Popovića ahahhaha. Dečko je upropastio Partizan kako prošle tako i ove sezone, rupa od golmana. Verovatno je sporednim putevima stigao do Partizana, talentom teškom.
M

Mleki

pre oko 1 godinu

Veliki Vladimir ahahahahahaha...hitna hospitalizacija za Joksu cetvrtinu
H

Hahahahahaha

pre oko 1 godinu

Najgori golman u istoriji Fudbalskog kluba Partizan
D

Damir Čakar

pre oko 1 godinu

Popovićev problem je što je rekao istinu Petriću i onima koji su ga postavili tu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Partizan vec ima golmana koji garantuje sigurnost na golu a to je Milan Lukac.Ono sto Partizanu treba su sest OZBILJNIH I KVALITETNIH pojacanja da bi uopste mogao necemu da se nada.Nego imam ljudi jednu temu nije iz sporta nego zivota uopste pa da krenem.Jel ovo ono sto,,zovu" muskom privilegijom-Beskucnistvo Muskarci:62% Zene: 38%.Smrt u borbi Muskarci: 97,7% Zene:2,3%.Samoubistva Muskarci:77,9% Zene:22,1%.Smrt na radnom mestu Muskarci:93% Zene:7%.Pobede na sudu Muskarci:17,8% Zene:82,2%.Zivotni vek Muskarci:79,1 godina Zene:83,4 godina.Diplomiranje faksa Muskarci:40% Zene:60%.Ubistva Muskaraca:77,4% Zena:22,6%.Znaci gospodo to je tacna statistika i onda se zene(feministkinje) pozivaju na zenska prava i pricaju kako su muskarci povlasceni i privilegovani.Sportski pozdrav.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Kakve veze imaju te statistike sa ovom temom?
G

Gost Лк

pre oko 1 godinu

Какав бре голман, па куну се у Дијабатеа који је дао један гол за сезону, довели Траоре који више личи на дизача тегова, нико није успео да види одузимање лопте од стране Марковића без прекршаја,хвале се неком статистиком Натка, а нико неће да призна да је 80%голова дао из пенала, доведен задњи везни, који је првих десет утакмица само изводио корнере, а и то лоше, остали нису достојни ни коментарисања. Посебна прича је Рокардо, који је главна звезда тима, игра центарфора у другом највећем клубу у Србији и уместо да је убедљиво најбољи стрелац лиге уз Пешића из Звезде, најбољи стрелац лиге Катаи који игра крило и пола утакмица није ни играо. Толико о квалитету оваквих центарфорова.
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Koliko surova istina, svaka cast na komentaru.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Pink ili informer, kaži nam čiji si vesnik
G

Gostivojevic

pre oko 1 godinu

Ne dirajte danas Milojka covek je u zalosti sinoc mu Milo pao.
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

sve tacno sem ovo za rikarda, nije problem u njemu koliko je u sredini terena, krlima, koji mu ne nameste 2 sanse na mecu (iz 2 bi dao bar jedan go) .......... zatvoren je u svakom mecu, i neprimi loptu skoro sem ako popovic ne ispuca deset i nadje ga jednom od tih 10, a ako vec njega dupliraju sto ostali slepci to ne iskoriste, e to je problem ....... rikardo se samo uklopio u sivilo, nije on nikad bio igrac koji ce predriblati 2-3 igraca i dati go sam bez ikoga, on je covek gol igrac, primi loptu i sut, maksimalno zalomi jednog da napravi bolju poziciju i sut .........nama fali 2 igraca koji ce se otvoriti i uzeti loptu od vujacica ili markovica i preneti istu preko pola, napraviti visak vec tu pa namestiti neku sansu dalje ......... igre mi nemamo nikakve
Z

Zorans

pre oko 1 godinu

Eto vam Kljajic. Klasa
I

IVAN 82

pre oko 1 godinu

Vazura,Vucelicu i ostali poslusnici napolje. Ko god da dodje, ne moze nam gore biti. Ovo sa Babovicem i Tumbakovicem podrzavam,kad nema ko drugi da preuzme ovaj titanik koji tone zahvaljujuci najvise ovome tandemu V,V.
s

soichiro

pre oko 1 godinu

i jedam i drugi su slabi na secenju nabecenih lopti...nekako su u strahu...ja ne znam ko ih je ucio da boksuju u polje, jer ako ne mozes da uhvatis bolje izbaci siguno u aut...pri tome jako nesigurno ispucavaju loptu kao da nikada fudbal nisu igrali nogama..golman treba da brani ono sto treba i ono sto moze, ali greske ne sme da pravi i tacka..
G

Gost1303

pre oko 1 godinu

Narednih x godina Partizan ce biti kao Hajduk is Splita,ako prezivi.
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Pa to i jeste bio cilj onoga ko je postavio ovu upravu i koji ih još uvek tamo drži.
e

ej

pre oko 1 godinu

A mogli su biti kao dinamo...
J

Ja sam jaaa

pre oko 1 godinu

Problem su smrdljivci u upravi i najocajniji odradjeni prelazni rok u istoriji Partizana i srpskog fudbala. Umesto da se boris za prvo mesto i direktan plasman u ligu sampiona, danas strepis i za cetvrto mesto. Daj boze i da ne budu cetvrti da se ne brukaju u Evropi, dovoljno je sto nas i mladost gat gazi
K

Kmeeek

pre oko 1 godinu

Problem ste vi šatro navijaci. Koji sedite kuci i kuckate poruke. Dolazite vas 200 na utakmice. Ni kafe kuvaricu ne mozete da oterate. Samo kmecite, svi vam krivi samo vi ne. Idite na kosarku tamo vam je krenulo, kad nestanu pare i odatle cete da bezite. Jadni ste navijaci.
@

@Kmeeek

pre oko 1 godinu

A vi, vidim, strah i trepet. Sve ste poterali i ide vam bas lepo.
Z

Zaim

pre oko 1 godinu

Golman je sigurno problem,veci problem je porez drzavi.Eh,da je ziv Mirko Marjanovic.
G

Golmanski

pre oko 1 godinu

Obojica solidni golmani, ali nijedan nije klasa golman, mislim da mogu i boljeg da nadju. A da, niko neće da dođje za džabe da igra ili ne daj Bože oprost dugova.
G

Gostо8755т99

pre oko 1 godinu

брани јер има коцкарске дугове и ни пребијену пару
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Previše lako Vladimira proglašava najboljim golmanom 21. Veka. Možda u Partizanu. Popović je dobro obavljao posao sem u derbijima. Nisu golmani više krivi za krizu od ostatka tima. Zašto ne analizirate učinak Rikarda, Svete, Dijabatea...
N

News

pre oko 1 godinu

Zato sto oni imaju dobru pozadinu. Znamo ko stoji iza njih. Napadaju se igraci koji nemaju zastitu. Popovic nije kriv sto Partizan ne igra dobro i ne stvara sanse

radonjica

pre oko 1 godinu

Vratite Stojkovica!!!

Delija

pre oko 1 godinu

Na vasu zalost, a nasu srecu, iskorenili smo takve stojkovice!!! Mozda ima dobar golman u FLORI, niste dali gol, pa cisto predlog od vaseg susjeda!!!!
H

Hannibal

pre oko 1 godinu

Popović je to što jeste, linijski golman sa dobrim refleksima. Vremenom može postati sigurniji i igrati sa više samopouzdanja, ali problemi sa istrčavanjima i visokim loptama će ostati. Po meni, što je probano s njim je više nego dovoljno da bi se videlo kako vetar duva, a Stevanović uz sve mane zaslužuje poverenje trenera i podršku kluba. U pitanju je golman čiji stil možda nije atraktivan poput Popovićevog, ali svakako bolji u igri nogom, plus neuporedivo sigurniji prilikom istrčavanja. Da je on bio na golu tokom većeg dela sezone, verujem da bi Partizan primio manje golova i sveukupno bio sigurniji u odbrani.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Slavkovic je 10 puta bolji golman od svih ovih. Pustili ga u Pazar kao... I Kljajic je bolji od ovih. I onda se postavlja pitanje. Uprava napolje. Onaj Vuletic da umukne jer je on to omugucio. Svi koji su na bili na bilo koj nacin trebaju otici.
S

Sf

pre oko 1 godinu

Sto ih ne oterate. Sami nece otici. Gde ste na utakmicama
C

Cm problem.

pre oko 1 godinu

Slavković je nizak golman.Nije za super ligu.
B

Budak

pre oko 1 godinu

Vazura na golu a Vucela u napad. Evropo cuvaj se!!!
G

Goss

pre oko 1 godinu

Pitanje je ko je veća rupa od njih dvojice
H

Hero

pre oko 1 godinu

Najbolji Golman penaltizana je bio Tole kao što je bio I centarfor.
g

gost111

pre oko 1 godinu

a ne ne,vas u penalima nemoze niko da prestigne
G

Gost е

pre oko 1 godinu

Поред Свете Марковића и Буфон би био лош голман.
d

džaba sve

pre oko 1 godinu

Totalni remont, od uprave koja je TOTALNO NESPOSOBNA, do igračkog kadra. Igor Duljaj je tu najmanje kriv. Ali golmani su krš, to stoji. Dovesti Jovanovića sa Kipra, ili Živka Živkovića, možda probati malo Gočmanca.. Sad je svakako vreme za REMONT!
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Golman je pola tima... To je naj veci problem... Ova dvojica ne bi mi branila ni u beton ligi
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Duljaj. Najlošiji start posle 5 utakmica od svih trenera u 21. veku!
X

XD

pre oko 1 godinu

Glavni problem partizana su navijači koji su svojim ponašanjem navukli lošu karmu.
S

Srećko bs

pre oko 1 godinu

Jedna šačica je vrtela priču kako je Natho bolji od Moce, Gomeš za Savu Kežmana, Mitrovića i ostalih Van Basten. I nije ih sramota. Da li se Natho povredio, bar jednom? Nije! Čovek nije oduzeo tri lopte protivnici ma, a ovi,, radnici" iz zadnje linije moraju svaku loptu njemu, pa kad se protivnik skloni, on Gomeš i gol. Pogledajte četvorku napred! A odbrana... E to su promovisali,, navijači".
y

yorz

pre oko 1 godinu

navijači su krivi jedino, što nisu sposobni da oteraju upravu!!!
g

gosttttt

pre oko 1 godinu

Aha mislite da je samo u golmanu problem...
N

Normalno

pre oko 1 godinu

Sad kada gospodar ubaci najskuplje igrace LS u fudbalu, eto punog vojnog stadiona
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Navijaci rezultata dokazano! Pricaju o nekoj vernosti klub im propada njih nema 200 na stadion. Zvezda Donji Srem eeej Donji Srem bilo 50 hiljada navijaca i odigra se 2:2 i ceo stadion aplaudira i stigne se na kraju i do titule te godine samo nama tada sadasnja vlast nije platila licencu izbaceni smo bili iz Evrope. Kada se zavrzne slavina u kosarci prvi koji ide je Zeljko jer on nece da radi sa jeftinim timom a posle Zeljka onda ide "vesrnost" klubu pa ce sa 20 hiljada spasti na 2 hiljade.
O

Ojhaaaaa

pre oko 1 godinu

Mnogo je problem sto Vucela ne moze sve da zatvori pa onda dodje realnost...Ali sad se vidi kako su oni osvajali sve ove titule....
G

Gost1978

pre oko 1 godinu

tako jr , verovatno smo sve titule namestili i da je uvek bilo kaonsad ovako vi biste imali 58, a mi nijednu
g

gost111

pre oko 1 godinu

osvajali titule sigurno postenije od vas
p

prti

pre oko 1 godinu

Vladimir Veliki ? Stvarno ??? Poznat je po tom nadimku ?
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Partizan ako hoce da pravi a ne da dovede golmana, ovog klinca treba da istrpi i treba da se radi sa njim. Ima stofa, ima visinu, ima refleks, samo mu fali iskustvo i samopouzdanje. Zato i stoji na liniji previse. Golmani su kao vino, sto stariji to bolji, a ovaj vas je tek sipan u bacvu, da se tako izrazim, zato ga i treba istrpeti. Partizan nema problem sa golmanima, vec ima problem sto sad protivnici ne moraju da se suzdrzavaju vec mogu slobodno da igraju. A Partizanova odbrana pa i golmani na kraju, nisu navikli na to jer vec par godina niko ne sme da im sutne na gol. I onda zato sad ispadaju tragikomicni. Pricali smo vam svi da ce vam Stanojevi nizovi doci na naplatu, i evo je. Bolje je igrati posteno (ili uglavnom posteno, jer vi skroz posteno ne umete), nego kao kad je Stanoje bio tu. Zato se desila Flora, zato se desio Fejnord, zato se desila Larnaka, zato se desio Serif, i svi ovi domaci kiksevi ove polusezone...
e

epox76

pre oko 1 godinu

Treba istrepeti ako ima materijala ali Popović ga nema,od početka je jasno da mu je max domet prosečan superligaški golman.Nama treba mnogo bolji,golman je stub osnova a još je dodatni i najveći problem što nam je i ostatak ekipe prosečan,možda bi neko od ovih prvotimaca sada mogao biti rezerva igračima kakvi bi trebali da budu prvotimci Partizana I na svu tu muku još i ovakva uprava,nećemo se dugo oporaviti na žalost,uništili su i omladinski pogon i Teleoptik,ja više ne vidim kako ovo može da se.preokrene u neku pozitivnu priču.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Pa na pozitivnu pricu moze da se preokrene samo ako se upumpaju enormne svote novca kao sto su upumpali u kk, ili ako se napravi restart i krene se od nule. Ali u ovom drugom slucaju je potrebno da se javno kaze da se titula ne napada 2-3 godine, i da je fokus na stvaranju tima i razvoju omladinskog pogona. A posto cisto sumnjam da ce to da urade, onda cenim da ce da se juri prica sa prelaskom pod Ostoju, i da se nadaju kopiji price kao sa kk.
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

Ona dvojica, iz Radnika i Javora, od njega su bolji primetno, ali ovog gura neko... Ovaj Popovic je linijas, menadzerski golman, a Partizan iskoristio sto je tu, da ga kroz reklamu napravi na nesto sto nije. Mnogo su ona dvojica upropastila klub, sve uz amin diktatora...
X

XD

pre oko 1 godinu

Smarate. Kao dete koje nije pipnulo knjigu ali mu je nastavnik kriv. Patetični ste.
W

Wat

pre oko 1 godinu

Jos ce ispasti da su dobri golmani, nego ih sistem lose koristi