Najskuplji, a loše igrate! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.10.23. | 22:57

Igračima Crvene zvezde stiglo 'upozorenje' sa tribina...

Kaska Crvena zvezda za Partizanom četiri boda otkako je poražena na Banovom brdu. Od tada, tri pobede, ali prilično slaba izdanja, posebno ako u obzir uzmemo šta 'kaže' papir. A on kaže da je srpski prvak odradio najskuplji prelazni rok u istoriji i da ima nikad glamurozniji sastav u ovom veku.

Predviđala se Zvezdi šetnja do nove domaće krune, najveći optimisti čak su 'pucali' na drugo mesto u grupi Lige šampiona - sve osokoljeni sjajnim izdanjima i pobedama u pripremnom periodu - no ono što trenutno četa Baraka Bahara pruža daleko je od onoga što žele da vide i čelnici i navijači najtrofejnijeg srpskog kluba.

Izabrane vesti

Još pre desetak dana izraelski stručnjak bio je na sastanku sa svojim novim poslodavcima, tom prilikom mu je predočeno dosta toga, a sada je stigla neka vrsta opomene i sa tribina. To jest sa one tribine čiji se glas daleko čuje i ume ključno da utiče na krucijalne odluke koje klupske glavešine donose.

"Najskuplji, a loše igrate, loše igrate, loše igrate", grmelo je sa Severa ispred kog su stajali igrači.

Poruka jasna, da jasnija ne može biti.

Podsetimo, Zvezda se posle poraza od Čukaričkog mučila sa Radničkim iz Niša (1:0), potom je zahvaljujući Ivanićevim majstorijama nekako slavila u Kragujevcu (4:3), da bi u subotu uveče (opet velikom Mirkovom zaslugom), na jedvite jade uspela da slomi otpor Javora.

Učinak maksimalan, devet bodova, međutim igra i ambijent daleko od onakvog kakav bi zvezdaška javnost volela da vidi.

Glas sa Severa to samo potvrđuje.


tagovi

Delije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara