Komentari na vest

Najtrofejniji makedonski klub je sada najjeftiniji, a neki drugi su favoriti

R

Red Star Belgrade

pre 9 meseci

E ovo vam je primer sta se desava sa ligom od 12 klubova za one sto zele nasu ligu od 10-12 klubova. Imaju 3 predstacnika u Evropi samo,a mi sa 16 ekipa imamo 5 predstavnika.Da bi liga bila uspesna i jaka treba infrastruktura (Trening centar,stadion itd),treba dobar skauting u svakoj ekipi (Ne skauting kako je kod nas. (igrac odigra neku dobru utakmicu protiv nas on se odmah dovodi),trebaju ljudi mutniji od Dunava (Vucelic,Terzic,Toncev itd) van fudbala da budu.Predsednik mora da bude neko ko ima zna znanje o fudbalu,a ne propali ministar poljoprivrede. Treba kao u Engleskoj da u 25 igraca (8 moraju da cine Srbi,a 4 moraju da budu koji su ponikli tu),Treba sistem da se menja i ako vec ima 16 klubova da nema plej offa i plej auta. Da se svaki klub koji se utvrdi da namesta bude izbacen iz lige (Ne bitno jel Partizan,Zvezda,Vojvodina,Napredak itd.) Naravno nadam se da ce pustiti komentar.
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Privatizacija klubova, rezulzltat toga = Vardar Skoplje!

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Dobro, sta radi taj Samsonenko, je l' im on i dalje vlasnik? Ako jeste, kako je moguce da je dozvolio da ispadnu iz (te ocajne) lige?
:

:) :)

pre 9 meseci

Kad se igra pošteno sve je moguće!! Samo kod nas postoje nedodirljivi
@

@vladarizsenke71

pre 9 meseci

Ziv ti i zdrav bio, kad ti je toliko tesko da izguglas...
S

Skopje

pre 9 meseci

Samsonenko odavno nije vlasnik, da ne kazem al nova vlast koja je pro americka ga je oterala i napravila jos vece dugove. Navijavi i neke lokalne firme su skupili i dali novac al niko ne zna dal ce ovaj skromni projekat uspeti, jer zna se kako zavrsavju klubovi gde su navijaci vlasnici.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Skopje, hvala lepo na odgovoru. Za ovog koji me je pitao da li me mrzi da izguglam, video sam da im vise nije predsednik, pretpostavio sam da onda vise nije ni vlasnik, a ne moram svaki put ja da budem taj koji ce drugima da daje odgovore, mogu valjda i ja jednom da budem nedovoljno informisan.
C

Chisam

pre 9 meseci

bice i nasa liga ocajna ubrzo.neki ce namerno ispasti iz evrope jer ne zele da se drugi kite tudjim cvecem kako je liga kvalitetna
a

abrakadabra

pre 9 meseci

Ma Samsonenko je prao pare preko Vardar, i kad nije vise imao podrsku vlasti je pobegao, napravio je trening centar Vardara koji je na njegovom imenu, i sad Vardar ni ne moze da trenira na nivnim trening centrom, Samsonenko je jedan obican kriminalac koji je doneo kratkorocni uspeh u Vardar ali ga je unistio za dug niz godina :)